Perlakuan - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

anggapanana

Kombinasi ubar tradisional Cina sarta Kulon mangrupakeun perlakuan komprehensif. Ieu ngagabungkeun ubar tradisional Cina jeung ubar barat, sarta nyandak perlakuan sasaran nurutkeun konstitusi fisik urang béda. Utamana kaasup: Ubar tradisional Cina jeung ujian ubar rutin Kulon, ubar tradisional Cina sarta ubar perlakuan infusion Kulon, TCM dekok, perlakuan ubar lisan, terapi fisik, perlakuan séjén, kayaning perlakuan husus kawas terapi sél sirung, jsb

perlakuan ubar Cina Tradisional ngawengku:

1) tradisional perlakuan ubar Cina, kayaning akupungtur, moxibustion, urut, Bekam, scraping jeung saterusna.

2) ciri kadokteran Cina: Lima-unsur mandi médis, terapi musik lima unsur, ciri tina moxibustion;

3) TCM athletic rehabilitasi: olahraga tradisional, kayaning Tai Chi / pencak silat, digabungkeun jeung ngembangkeun kasakit modern, ngamekarkeun terapi olahraga anyar cocog pikeun rehabilitasi panyakit, ngamajukeun sensitipitas fisik sarta ngaronjatkeun éfék perlakuan.

4) terapi dahareun Cina: diet nyaeta bagian pangpentingna tina kahirupan. A diet lumrah pohara penting pikeun rehabilitasi awak.

5) pangajaran kaséhatan: sanggeus ahir treatment, kumaha carana ngajaga kaayaan recovery alus, para ahli urang bakal ngalakonan pangajaran rehabilitasi kaséhatan sapopoé.

Pikeun pengobatan kanker, atrophy muscular, kasakit motor neuron, rematik, fibromyalgia, scleroderma, panyakit ginjal, panyakit ginjal, diabetes, sarta saterusna, jenis perlakuan anu dipaké, jenis éfék terapi diperkirakeun, mangga ninggalkeun pesen atawa konsultasi spesialis a.


WhatsApp Online Chat!