TCM dekok - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

TCM dekok

Tradisional ubar dekok Cina mangrupakeun sistem sanyawa dispersing cair. Ieu téh mangrupa pangheubeulna jeung formulir nu paling loba dipaké di Cina. Dina hadir, ubar Cina masih loba dipaké di klinik.

Alesan naha nu dekok kadokteran Cina geus dipaké salila rébuan warsih nyaéta kusabab persiapan fléksibel tina nyusun éta, adapting kana kaperluan diferensiasi sindrom TCM jeung perlakuan, jeung éfék anu leuwih gancang, tapi lolobana rasa nu geus pait .

Dina raraga ngatur kualitas obat di sumber tur mastikeun éfék perlakuan tinggi. Yiling farmasi geus diwangun mangrupa serius ngeunaan penanaman na beternak basa pikeun bahan TCM di wewengkon béda Cina, dimana mangrupakeun tempat nu paling merenah keur tumuwuhna bahan tipena béda. Sakabéh resep dijieun tina bahan ubar kualitas pangluhurna.

TCM dekok boga pangaruh hébat dina nyampurkeun kanker, scleroderma, atrophy muscular, rematik, kasakit neuron motor, fibromyalgia, diabetes, nephropathy, sarta rupa lianna kasakit kronis sarta kasus parna.

Taroskeun ahli pikeun patarosan husus.

czxc nfgh


WhatsApp Online Chat !