Teleconsultation - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

Teleconsultation

Rumah Sakit Yiling nyaeta rumah sakit komprehensif di Cina. Dina 1992, rumah sakit kapaksa leuwih ti 700 dokter jeung perawat. 1000 ranjang nu nyugemakeun. Urang nawiskeun perlakuan keur paling panyakit.

RS kami teh tingkat pangluhurna rumah sakit ubar Cina sarta Kulon terpadu, rumah sakit boga tim pangkuatna para ahli, anu alus di nyampurkeun rupa-rupa kasakit, kaasup diabetes, atrophy otot, scleroderma, rematik, kasakit imun, kanker jeung saterusna .

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan kasakit, atawa lamun kudu penderita misalna, hoyong uninga ngeunaan perlakuan urang, rék datangna ka rumah sakit kami pikeun pengobatan, anjeun tiasa ngahubungan kami sarta ngirim laporan inspeksi sabar urang ka urang. Bisa ngabantu anjeun nyieun janjian jeung consultations video kalayan ahli.


WhatsApp Online Chat !