Ahli konsultan - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

konsultan ahli

1

Guogang

Jurusan Sunda heumatism

Departemen Rheumatology, Kadua filial ka Rumah Sakit Yiling, Universitas Médis Hebei Province, Diréktur pangajar Master urang, nimbalan Diréktur Pemuda of Komite Profesional of Cina sarta Kulon Kedokteran rematik, nimbalan Diréktur Komite Profesional of TCM rematik sarta Panyakit Bone Propinsi Hebei Province, Ahli tina evaluasi prestasi ilmiah sarta Technological of Élmu Hebei jeung Departemen Téhnologi.

Kaahlian:  diagnosis jeung perlakuan kasakit rematik kayaning scleroderma, fibrosis pulmonal, dermatomyositis, sarta panyakit Behcet urang.

2

L i jianjun

D epartment sahiji M uscular A piala

Sutradara tina Atrophic Treatment Center of Rumah Sakit Yiling, Hebei Universitas Médis, hiji anggota Komite Kasakit jaminan ti Cina Paguyuban Pasundan sarta anggota Panitia ngadeg tina Kasakit murangkalih Komite sahiji Propinsi Hebei Province Pasundan Society .

Kaahlian:  dystrophy muscular, myasthenia gravis, kasakit neuron motor, cerebral palsy, kasakit mitokondria murangkalih, lipidosis, kasakit akumulasi glikogén na myopathy sejen tur diagnosis atrophy muscular jeung perlakuan, jeung rehabilitasi dystrophy muscular, Latihan, nginum obat na rehabilitasi pikeun penderita palsy cerebral.

3

Zhou shunlin

rehabilitasi Bagéan

Anjeunna nimbalan Dean of Yiling Rumah Sakit Hebei sarta Diréktur tina Rehabilitation Center Hebei Propinsi Gawé tatu, Diréktur Departemen Rehabilitation di Rumah Sakit Yiling di Propinsi Hebei Province, hiji ahli ngora jeung tengah-yuswa kalayan kontribusi beredar ti Shijiazhuang, hiji anggota Cina Paguyuban Cina, sarta timbalan pupuhu jaminan Komite husus dina Kasakit tina Cina Paguyuban Cina, anggota Departemen neurologi, Hebei Province Association of Integrative Kedokteran.

Kaahlian:  kasakit cerebrovascular, kasakit neuromuscular, osteoarthropathy sarta rehabilitasi sequelae patali, khususna alus di guiding latihan rehabilitasi sistemik.

4

G ao huailin

Departemen Endocrinology

dokter lulugu, PhD Médis, Master pangajar

Hebei Rumah Sakit Yiling Timbalan Dean jeung Diréktur Endocrinology-Diabetes Department
Hebei Diréktur Propinsi Pasundan Diabetes Treatment Center
Diréktur Propinsi Hebei Province of Tradisional Cina Pencegahan Kedokteran tur perlakuan tina Diabetes
Wawakil Présidén Komite Endocrinology of Féderasi Dunya of Cina Kedokteran Federation
Diréktur Eksekutif tina éndokrin Cabang tina Asosiasi Cina tina Cina sarta Kulon Kedokteran
Association Cina Médis Diabetes Cabang Komite ngadeg Anggota
Anggota Panitia ngadeg ti Cina Paguyuban Pasundan
Diréktur Komite Profesional Diabetes of Féderasi Dunya Kedokteran Cina sarta Diréktur nu diabetik foot Kamanusaan sarta Studi Tim
kaahlian: diagnosis jeung perlakuan diabetes sarta komplikasi diabetik, utamana dina diagnosis tur perlakuan kaki diabetik (tungtungna handap lesions vascular diabetik) jeung neuropathy periferal diabetik.

5

J ia zhenhua

Departemen kardiologi

dokter lulugu, PhD Médis, PhD ngawas

Ngarasakeun tunjangan husus ti Déwan Nagara
Dean of Yiling Rumah Sakit Hebei sarta Diréktur Nasional TCM klinis Program Spesialis Komisi kulawarga Planning Kaséhatan na (kardiologi)
Timbalan Diréktur, Key Laboratorium of Kasakit jaminan, Propinsi Administrasi Pasundan
Wakil Ketua Cina Society of Cina Kedokteran
Wawakil Présidén Hebei Association of Cina sarta Kulon Kedokteran
The diréktur eksekutif kagenep tina Asosiasi Propinsi Hebei Pasundan
kaahlian: Good di ngagabungkeun ubar tradisional Cina jeung Kulon dina pengobatan hyperlipidemia, hipertensi, aterosklerosis, jantung koronér panghina panyakit, jaman recovery infarction myocardial akut, arrhythmia sarta gagalna jantung kronis.


WhatsApp Online Chat !