Salila Treatment - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

salila Treatment

Email / kompiuter. Aya sambungan internét di unggal rohangan rumah sakit. Anjeun tiasa mawa komputer di dieu.

TV / Air-conditioner. TV, Air-conditioner mangrupakeun parabot di unggal kamar pasien.

Kulawarga atawa babaturan Services. Urang nawiskeun ranjang karana pikeun kulawarga atawa babaturan pasien. Mun anjeun dibarengan ku leuwih ti hiji sobat, urang mantuan buku kamar hotél pikeun anjeun.

Bulan atawa supermarket atawa taman. Aya loba supermarket ageung tur hotél caket dieu. A taman cai badag téh gigireun rumah sakit, lamun perlu leumpang kaluar atanapi balanja, panarjamah kami bakal pituduh Anjeun.

Layanan Banking. ATM anu sadia di sabudeureun Rumah Sakit. Panggihan lokasi ATM.


kontak Us

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan ubar jeung perlakuan husus, mangga ninggalkeun informasi kontak anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panganyarna News

  • Observasi klinis of 63 Kasangka Case ...

    Ruibing LV, wenju Wang, Xin Li CR & Rumah Sakit Umum WISCO of Wuhan Universitas Sains jeung Téhnologi, 209 Avenue Metalurgi, Kab Qingshan, Wuhan 430080, Propinsi Hubei, China [abstrak] obyektif: Retros ...

  • Analisis klinis Retrospective on Treatm ...

    Yao Kai-tao1, Liu Ming-yu1, Li Xin2, Huang Ji-han 3, CAI Hong-bin1 * (1.The kasalapan Rumah Sakit di Wuhan, Wuhan 430081, Cina; 2.CR & Rumah Sakit Umum WISCO, Wuhan 430080, Cina; 3 .Center pikeun Narkoba klinis Panalungtikan, Shan ...

  • Éféktivitas klinis Analisis di 54 NCP ...

    (The Puren filial Rumah Sakit di Wuhan Universitas Sains jeung Téhnologi, Wuhan 430081, Cina) abstrak obyektif: Pikeun nganalisis éféktivitas klinis of Lianhua Qingwen Granules (LH-C) dina novél coronavirus pneu ...

  • Balukar Cina Tradisional Kedokteran L ...

    Cheng Dezhong 1, Wang Wenju 2 *, Li Yi1, Wu Xiaodong 2, Zhou Biao3 #, Sing saha Qiyong1 # 1 Puren Rumah Sakit filial mun Wuhan Universitas Sains jeung Téhnologi, Wuhan, 430081, RRC; 2 CR & Rumah Sakit Umum WISCO, Wuh. ..

  • gejala umum tina sindrom nephrotic

    gejala umum tina sindrom nephrotic

    A loba proteinuria A loba proteinuria mangrupa manifestasi klinis pangpentingna pasien NS, sarta eta oge mékanisme pathophysiological paling dasar sindrom nephrotic. A badag amoun ...