Kasakit Motoneuron - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

Kasakit Motoneuron

Pamahaman paling has panyakit teh kesatuan konsép holistik sarta konsép dialectical. TCM Wasalam mahluk manusa sakabéhna. Pikeun panyakit, teu ngan ti panyakit sorangan, tapi ogé ti sakabeh awak manusa. Hal ieu ngajadikeun eta gampang manggihan ngabalukarkeun akar kasakit.

Kombinasi kadokteran Cina tradisional jeung ubar barat modern nyaeta integrasi sakabeh na beton nu. Kombinasi makroskopis jeung mikroskopis mangrupakeun kombinasi persatuan sarta dialectics. Ieu nu paling mangpaatna pikeun awak manusa cageur.

Hususna keur kanker, atrophy otot, kasakit neuron motor, scleroderma, rematik, fibromyalgia, diabetes, panyakit ginjal, kombinasi Cina sarta Kulon perlakuan ubar tradisional, perlakuan Pasundan ciri, éfék pisan signifikan.

Mun hayang nyaho kumaha Pasundan Ngaruwat panyakit anjeun sarta cara ngagabungkeun ubar tradisional Cina jeung ubar barat pikeun ngubaran panyakit. Taroskeun ahli atawa ninggalkeun urang dipilampah.


WhatsApp Online Chat !