Antikanker ubar - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

ubar antikanker

wawakil ubar anti kanker dipandu ku téori kasakit jaminan

Teori inovatif

Formula unik

Efficacy dicirian

hjxdf

Katalog 1.National asuransi Médis
2.National Patén Narkoba
Program 3.The dirojong ku Grant ti New Narkoba Panalungtikan Yayasan of  Propinsi Administrasi Pasundan

The Unik Resep

gverger

aplikasi

Lumaku ka penderita tumor sakumaha di handap ieu:

kualitas 1.Improve hirup dituduhkeun kana gejala tumourous kayaning ngurangan napsu, seueul, utah na kelemahan

2.Taking sateuacan na sanggeus radiotherapy na kémoterapi bisa ngurangan sisi-pangaruh jeung ningkatkeun épék perlakuan.

3.Applicable mun sateuacan na sanggeus operasi tumor jeung perlakuan dina tahap rehabilitasi Ngaronjatkeun kekebalan, expedite recovery tur manjangkeun surrival

Ngurangan Sisi-épék Ngaronjatkeun kémoterapi jeung Balukar Radiasi

fwefwef

Réaksi ngarugikeun mucunghul dina 26 pasien sadaya 308 di group Yangzheng Xiaoji salila  observasi, jeung mucunghul dina 9 penderita sadaya 104 dina grup kontrol, anu ngaliwatan judgment  éta nyimpang ka nginum obat eksperimen, sarta henteu pangaruh perlakuan.

Salila sidang klinis, analisa hasil electrocardiogram, fungsi renal, cikiih jeung  tai test rutin di group YZXJ, aya euweuh bédana atra jeung kelompok kontrol; laju  muncul abnormity anyar éta leuwih handap laju ngarobah norma, nu liwat  judgment éta nyimpang ka nginum obat teh.

Ngurangan Sisi-épék Ngaronjatkeun kémoterapi jeung Balukar Radiasi

wgewfxz

Ngabandingkeun dua kelompok, 55 kasus éta efficacious na 8 perkara éta inefficacious di group YZXJ, laju efficacy éta 87,3%, sarta 37 kasus éta efficacious sarta 23 kasus éta inefficacious di grup kontrol, laju efficacy éta 61,5%; ngabandingkeun laju dua groups'efficacy, bédana éta atra, P <0.05.
YZXJ kapsul dina kombinasi kalayan terapi interventional, nyampurkeun 123 penderita tumor paru dina fase meta jeung telat, laju efficacy grup perlakuan urang éta punjul ngadalikeun group, P <0.05. Sidang dituduhkeun yén Yangzheng Xiaoji kapsul miboga fungsi inhibiting kanker, sarta aksi sinergis sareng campur kémoterapi; kualitas hirup dina grup YZXJ éta punjul ngadalikeun group, jeung réaksi ngarugikeun éta kurang ti grup kontrol. Sidang dituduhkeun yén YZXJ kapsul bisa nurunkeun sisi-épék jeung ningkatkeun kekebalan mun kémoterapi ogé.

Ningkatkeun Tumourous Gejala Ngaronjatkeun Kualitas kahirupan

zzzzzz

Ningkatkeun Tumourous Gejala Ngaronjatkeun Kualitas kahirupan ngabandingkeun efficacy dua grup 'dina gejala, employing rank-sum test, Z = -4,060, P <0,001, bédana miboga statistical significance; grup YZXJ éta punjul ngadalikeun grup.

Gejala kaasup fullness beuteung na distention, anorexia, spiritlessness sarta kelemahan, soreness sarta kelemahan tina cangkéng jeung tuur, cikiih beureum sarta stools leupas, muriang jeung nyeri; sakabéh gejala di luhur bakal gradasi ku titik. awakna basa, jaket basa jeung pulsa anu kaasup kana kriteria gejala ogé.

Ngabandingkeun gejala dua grup 'sateuacan na sanggeus perlakuan, employing test Mann-Whitney, P> 0.05, dua kelompok nya éta comparable; ngabandingkeun D-nilai tina dua grup, luhureun P gejala '<0.05, bédana miboga statistical significance; grup YZXJ éta punjul ngadalikeun group on ngaronjatkeun gejala klinis luhur.

Ningkatkeun Tumourous Gejala Ngaronjatkeun Kualitas kahirupan

xxxxxxxx

Yangzheng Xiaoji kapsul Markedly ngagentos Pain sarta Ngaronjatkeun Kakuatan Fisik

ccccccc

Yangzheng Xiaoji kapsul Markedly ngagentos Alimentary Terusan Réaksi alatan kémoterapi Narkoba

wdwadz

Nguatkeun imun Fungsi Tumuwuh ngahambat Tumourous

qqqqqqq

Nguatkeun imun Fungsi Tumuwuh ngahambat Tumourous

wwwwww

Case has

eeeeee

Sabar Mr. Yu, jalu, lami 62 taun

Aug 15 th 2005, kalayan gejala kayaning batuk nepi phlegm na getih, penindasan dina dada jeung emaciation, ngaliwatan uji CT hiji A tingkat di rumah sakit kelas katilu didiagnosis gejala jadi kanker katuhu-paru (diagnosis pathologic éta adenocarcinoma). Kusabab effusion pleural katuhu, operasi éta teu sadia, sarta Hubungan anu ngawartoskeun survival bakal ukur sababaraha bulan. Tanpa chemo tur terapi radio narkoba, ngalakukeun Yangzheng Xiaoji kapsul, 4 capsules per waktu, 3 kali per poe, Nov 14 th 2005 (treatment 84-poé '), napsu jeung beurat ngaronjat sarta kakuatan fisik ieu ditingkatkeun; CT ulang test: tumor nu shrunk mun extent sababaraha jeung effusion pleural katuhu ieu sagemblengna kaserep.

Sep 15 th 2006 (treatment 13 bulan '), napsu, beurat sabar urang jeung kakuatan fisik markedly ngaronjat, sarta slight karya éta aya. Apr 15 th 2007, napsu éta normal, beurat massana jeung kagiatan sapopoé pulih ka norma; CT ulang test: aya euweuh bédana atra.

Yangzheng Xiaoji kapsul

【Persetujuan No.】 Lisensi Nagara Narkoba Administrasi Z20040095
【Bahan utama】 Radix Astragali, Fructus Ligustri Lucidi, Radix ginseng, jamur mitis, Rhizoma Curcuma Phaeocaulis, Rhizoma Atractylodis Macrocephalae (Aduk-frying), Herba Hedyotidis Diffusae jsb
【indikasi】 Ningkatkeun kekebalan sarta inhibiting tumor
【Aplikasi klinis】 Nyandak saméméh operasi bisa ningkatkeun laju kasuksésan operasi. Expedite recovery, ngurangan metastasis jeung nyegah tina kambuh sanggeus operasi Kembangna efficacy of radiotherapy na kémoterapi, ngurangan dosage kémoterapi, jeung ngurangan sisi-pangaruh. Ningkatkeun napsu jeung kualitas hirup na mangtaun beurat pikeun terapi palliative.
【Administrasi & dosage】 Candak oral, 4 capsules unggal waktu sarta 3 kali sapoé
【spésifikasi】 0,39 g / kapsul
【Paket】 Aluminium-plastik pakét 36 capsules / kotak, 400 dus / karton


WhatsApp Online Chat!