Rematik Ahli - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

rematik Ahli

Rematik Department, hiji departemén TCM konci Propinsi Hebei Province, departemén geus jadi ciri husus signifikan boh di imah jeung di mancanagara, sarta dimekarkeun 34 olahan TCM nu geus disatujuan ku Food Hebei jeung Narkoba Administrasi, sarta utamana diperlakukeun scleroderma, sababaraha myositis, ankylosing spondylitis, kasakit rheumatoid, sindrom Sjögren urang, sindrom Behcet urang, jsb Husus, departemen aya dina posisi anjog pikeun nyampurkeun scleroderma, sarta boga nomer pangbadagna inpatients kalawan scleroderma sakuliah dunya kalawan leuwih 12000 kasus scleroderma.

qweqwe

Spesialis: Guo Gang

Alus di nyampurkeun scleroderma, sababaraha myositis, ankylosing spondylitis, kasakit rheumatoid, sindrom Sjögren urang, sindrom Behcet urang, jsb                                                            

sangakan


WhatsApp Online Chat !