Otot Atrophy Ahli - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

Otot Atrophy Ahli

Salaku rumah sakit husus konci Nagara Administrasi Pasundan, Otot Atrophy Department nyaeta kontraksi otot Nasional Terus Base Atikan sarta Hebei Otot Atrophy TCM Treatment Center. Hal ieu komitmen ka pencegahan sarta pengobatan ieu panalungtikan panyakit motor neuron, myasthenia gravis, dystrophy muscular sarta sababaraha sclerosis neurologi kasakit pajeulit. Kalawan firstly asalna konsep akademik anyar "tambahan-saluran sarta panyakit jaminan" kanggo diagnosis jeung perlakuan amyotrophic, ngawangun pendekatan pengobatan "ngarojong tambahan-saluran pikeun ngubaran amyotrophy jeung motor neuron kasakit jeung myasthenia gravis, ngandung gisi sarta promosi tumuwuhna otot anyar "sarta geus dimekarkeun leuwih ti 30 rupa runtuyan olahan, nu nyata ameliorate gejala klinis pasien na manjangkeun kahirupan maranéhanana. Ieu geus diperlakukeun ampir ratusan rébu pasien nalangsara atrophy otot ti leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, nyieun signifikan pangaruh kuratif klinis tur kauntungan sosial.

dsda

Spesialis: Li Jianjun

Alus di nyampurkeun kasakit neuron motor, myasthenia gravis, dystrophy muscular sarta sababaraha sclerosis neurologi kasakit pajeulit.

sangakan


WhatsApp Online Chat!