kasakit kronis & Ahli - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

kasakit kronis & Ahli

kasakit kronis Noninfectious, NCDS

Kisaran kasakit kronis: osteoarthropathy, udar subhealth, éndokrin sarta panyakit métabolisme, disfungsi tiroid, diabetes, hyperlipidemia, Wilson S, asam urat, pemphigus, dermatomyositis, prolactin, gangguan métabolisme bawaan, kasakit adrénal, karusuhan sékrési internal, sarta hipofisis parobahan patologis Secretory gangguan, pubertas precocious, hypothyroidism, hypogonadism (hypogonadism), panyakit mental, psychosis, kasakit sistim saraf, tumor otak nyusahkeun kalawan disfungsi neurological, parkinsonism, dystrophy muscular, sentral sistim metamorphism saraf séjén sarta panyakit turunan, sababaraha sclerosis, cerebral palsy di Orok jeung sindrom séjén paralitik, epilepsy, myasthenia gravis, sababaraha neuropathy periferal, plexus saraf, neuropathy trigeminal, sirah, tatu tulang tukang, kasakit sirkulasi, panyakit jantung, hipertensi, kasakit cerebrovascular, aterosklerosis, embolism artéri jeung thrombosis, kasakit Reno urang, kasakit Kawasaki nyusahkeun kalawan jajantung kapal abnormal getih, panyakit engapan, sinusitis kronis, bronchitis kronis, emphysema, asma, bronchiectasis, pneumonia obstructive kronis jeung saterusna.

Ahli: Wang Weiguo

Spesialis di udar TCM, ahli dina manajemen kasakit kronis, sarta diresmikeun spesialis Cina di Perda kaséhatan di envoys multinasional. Alus di nyampurkeun loba kasakit kronis, kayaning kangker, osteoarthropathy, udar sub-kaséhatan, jsb


WhatsApp Online Chat!