Angiocardiopathy Ahli - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

Angiocardiopathy Ahli

Angiocardiopathy Department, a Nasional TCM departemén konci klinis, researches tur tumuwuh runtuyan ubar dina hidayah ti téori véna tina akademisi Wu Yiling pikeun nyegah sarta natambaan kasakit cardiovascular ku kombinasi ubar tradisional Cina jeung barat, hususna keur kasakit jantung koronér, arrhythmia sarta gagalna jantung kronis. Duanana manifestasi jeung akar ngabalukarkeun panyakit bisa dirawat, sarta fitur médis nu nonjol.

zsdczx

Specialis: Jia Zhenhua

Ahli jeung sangu husus Déwan Nagara. Alus di nyampurkeun kasakit jantung koronér, arrhythmia sarta gagalna jantung kronis.

sangakan


WhatsApp Online Chat!