Departemen & Ahli - Rumah Sakit Shijiazhuang Yiling

Departemen & Ahli

RS Yiling Cina nyaeta tingkat nu pangluhurna ti rumah sakit swasta Cina ngeunaan ubar tradisional Cina. Tim ahli kuat rumah sakit diwangun ku 29 academicians of Cina Akademi Élmu sarta doktor sarta ahli balik luar negeri. Kombinasi terapi Cina sarta Kulon boga padika perlakuan unik tur épék terapi keur pengobatan sagala rupa panyakit umum, kasakit kronis jeung panyakit parna.

Utamana specialties konci Cina sarta Hebei Province, kayaning otot departemén atrophy, departemén kasakit rematik, departemén diabetes, departemén nephrotic, departemén tumor jeung departemén sejen, pengobatan atrophy muscular tulang tonggong, kasakit neuron motor, scleroderma, fibromyalgia, rematik, diabetes, panyakit ginjal, sagala jinis kanker jeung panyakit séjénna anu atra.

perlakuan éféktif jeung pitulung pasien asing ti leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon di dunya. Pikeun pengobatan kasakit, punten ninggalkeun kami dipilampah atanapi wartosan ku para ahli.


WhatsApp Online Chat !