Terapi dahareun Cina - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

Terapi dahareun Cina

Terapi dahareun Cina (disebut oge terapi gizi sarta terapi dietary) mangrupakeun mode of dieting rooted dina aqidah Cina ngeunaan épék dahareun dina organisme manusa, sarta dipuseurkeun kana konsep kayaning dahar di moderation. prinsip dasar na nu campuran pintonan rahayat tur konsep dicokot tina ubar tradisional Cina.

Terapi dahareun geus lila pendekatan umum pikeun kaséhatan diantara urang.

Diet salaku bagian pangpentingna hirup, ka extent badag, mangaruhan kaséhatan urang. Pikeun jalma nalangsara ti panyakit, diet leuwih penting. Pikeun penderita urang, unggal poe diets maranéhanana Tujuan dina ngaronjatkeun recovery fisik, bari nyaluyukeun awak, supaya awak urang bisa dibalikeun ka kaayaan rélatif cageur pas mungkin, pikeun ngahontal éfék perlakuan hadé.

Terapi dahareun Cina boga pangaruh hébat dina nyampurkeun kanker, scleroderma, atrophy muscular, rematik, kasakit neuron motor, fibromyalgia, diabetes, nephropathy, sarta rupa lianna kasakit kronis sarta kasus parna.

Taroskeun ahli pikeun patarosan husus.

vxcvdf

sdqqw


WhatsApp Online Chat !