Presentasi bisi - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

presentasi hal

kasakit kanker

Jumlah bisi salah:

Bapak Xiao, lami 67 taun, kanker haté primér, AFP1000u / ml, CT beuteung: buta kanker ati, jeung formulir fokus, lump eksis katuhu inferior cava véna jeung véna portal, sarta invasi ka kapsul ati kalawan subcapsular effusion, Sirosis, portal véna broadening , cholecystitis, drainase sabudeureun hampru, salah limpa aksesori. Disadiakeun embolization interventional + ubar Cina jeung perlakuan terpadu lianna. Pangaruh atra.

fwefw

Hal jumlah dua:

Kipas Yusuo, jalu, 57, kanker paru katuhu, Patologi of carcinoma sél squamous, tumor dina encroaches arteri pulmonal, sarta leungit kasempetan keur operasi, radiotherapy ogé contraindicated.

Nyadiakeun anjeunna perlakuan terpadu, bagian tina perlakuan ngawengku: ubar + Interventional + hyperthermia.

Ayeuna efficacy evaluasi CR (remisi pinuh), saacan ayeuna salamet leuwih ti 3 taun, hirup normal. 

sindrom Guillain-Barre

Wang Moumou, jalu, lami 54 taun, Shijiazhuang. Anjeunna ngaku ka rumah sakit di Juli 2010 kusabab numbness di extremities sarta kelemahan pikeun leuwih ti sataun.

Dina Juli 2009, sabar humandeuar numbness of toes dirina sanggeus niupan hawa-udar dina keluhan dirina, sarta geura-giru aya numbness di kadua jari, nu teu hargana. September ka kidul dina lalampahan bisnis, aya muriang, antibiotik muriang perlakuan deui, numbness gejala leungeun-suku laun kana ngembangkeun proksimal, sarta dipirig ku kalemahan, leumpang téh bisa ditarima, nepi ka rumah sakit provinsi mariksa tangkorak jeung vertebrae cervical euweuh mahiwal, ka rumah sakit karapihan pariksa The tulang tonggong lumbar némbongkeun "lumbar 2-3 intraspinal neurofibroma", sarta myoelectricity némbongkeun "Abnormalitas saraf distal dina otot distal". Dina bulan Nopémber, manéhna indit ka Rumah Sakit Tiantan nedunan saraf tumor malapah resection.

leungitna beurat Postoperative éta 20 jins, numbness dina extremities laun ngaronjat, instability leumpang, cikiih normal, karusuhan unconsciousness, sarta aya cai antara batuk, visi binocular kalawan nystagmus horizontal leutik, February 2010 ka rumah sakit provinsi, Mariksa myoelectricity nembongkeun "simétri , axons distal motor, lesions myelin, saraf indrawi lengkep ruksak ", bilateral potentials evoked normal, abnormal brainstem-auditory evoked poténsi, murni nada audiometry nembongkeun saraf binaural spasm Sanggama, patologis" neuropathy kronis "nu biopsy saraf sural kénca, didiagnosis salaku" héjo-Ballie sindrom ", Méré bulbs gamma badag-dosis, ngurangan hormon na nourish saraf, ngaronjatkeun perlakuan sirkulasi, ngaleungitkeun gejala phlegm, ngurangan numbness dina anggota awak, cageur tina leungitna beurat, sarta leumpang ker. Saatos ngurangan, kaayaan ieu nu rélatif stabil, gejala numbness di tungtung tina extremities masih atra, kalemahan ieu dihandap tuur, leumpang ka éta teu stabil, sarta ieu hésé ngaradeg kalawan panon ditutup atawa leumpang peuting, jadi kuring sumping ka rumah sakit kami pikeun perlakuan.

Sanggeus perlakuan 4 minggu 'di rumah sakit kami: Gejala numbness di tungtung leungeun jeung suku nu ningkat, sarta flexion of kaka téh 4 kelas, sarta leumpang di stabil ngandung. Tuturkeun-up: jadi jauh moal kanceuh, hirup normal jeung karya. Kusabab spasi kawates, urang moal bisa némbongkeun leuwih ti therapies urang. Lamun hayang nyaho perlakuan husus, anjeun tiasa ngahubungan kami ku email.

panyakit ginjal

Dupi anjeun mesen perlakuan ubar Cina ka mancanagara?

Terus terang diomongkeun, pangobatan Cina basajan nu ditempo dina unggal nagara, salami aya warung ubar Cina. Sanajan kitu, éta perlakuan ubar Cina sistimatis teu sadia di mancanagara. Sabab bakal dilakukeun gumantung kaayaan gering husus Anjeun. Jeung nu naha urang baris ménta laporan médis Anjeun salami komunikasi, ku kituna urang tiasa analisa kaayaan anjeun dina detil lajeng ngadamel rencana perlakuan.

dqwdqw
dqwfdqf

fungsi Naon ubar Cina gaduh?

Salila sakabeh perlakuan, obat Cina maénkeun efek terapi handap:

1. Lengkepan pembuluh darah sakuliah awak

2. Ngaronjatna aliran getih kana ginjal jeung ngaronjatkeun sirkulasi getih

3. getih ngandung gisi jeung nyoplokkeun stasis

4. Nyadiakeun gizi jeung oksigén nyukupan pikeun ginjal

5. Ngaronjatna kamampuh timer kuratif sél ginjal ruksak

6. strengthening Qi, salah énergi penting, dina awak

7. Ningkatkeun laju filtration ginjal

diabetes

Dina treatment 2 minggu, sabar diabetes Afrika geus narima Integrated nyampurkeun item. Sakabeh staf anu bungah ningali manehna keur lalaki hadé.

téhnologi perlakuan TCM, TCM dekok, medicated lima unsur mandi, ubar barat perlu ....

xzczxca
czx

Meureun Anjeun tiasa ningali Pijat mana, kumaha oge, naon we gaduh nya Tuina, nu gawéna dina organ jero, sistem batin, moal ukur urut dina kulit atawa otot; meureun Anjeun tiasa ningali akupungtur madhab, kumaha oge, tiap acupoint, unggal sudut, unggal jerona jarum dianggo; meureun anjeun tiasa ningali mandi medicated madhab kitu, urang make teori lima unsur pikeun panduan, dumasar kaayaan awakna husus, supaya pitulung kalawan sabar dirina.

Pangaruh bisa nyarita.


WhatsApp Online Chat !