Kanker perlakuan - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

perlakuan kanker

Sanggeus taun pamakéan klinis sahiji metodeu Cina sarta Kulon terpadu, pengobatan rupa malignancies, geus mantuan puluhan rébu pasien kanker.

Fitur perlakuan ubar Cina kaasup : treatment ubar Cina, anu ekslusif antikanker patén nasional Cina ubar - YangZheng produk konsumen capsules, dina waktos anu sareng tiasa ngalaksanakeun kémoterapi, interventional perlakuan minimally invasif, immunotherapy, hyperthermia tumor jero, fokus péso, radiofrequency ablation, partikel implantation, stent esophageal, tracheal stent jeung perlakuan lianna.

Ieu alus keur tumor umum sapertos kanker payudara, kanker titik, kanker prostat, kanker paru, kanker ati, kanker esophageal, kanker pancreatic, kanker beuteung, tumor gynecological, kanker kandung kemih, jsb ngahontal trauma, komplikasi pangsaeutikna, efek samping low, efficacy tinggi, pangaruh waragad médis low komprehensif.

Ngeunaan panyakit homepage tampilan


WhatsApp Online Chat !