Nepangkeun - Shijiazhuang Rumah Sakit Yiling

Tentang Kami

Rumah Sakit Yiling

Profil Perusahaan

Yiling Grup Company hiji Cina tingkat nasional konci tinggi na anyar perusahaan téhnologi. Eta diadegkeun ku Professor Wu Yiling, akademisi, a pangajar murid doktor dina taun 1992.

 

Jeung hidayah ti "diagnosis na nyampurkeun Métode of TCM jaminan Kasakit" nu muji salaku Cina Nasional intangible Budaya Warisan , grup parusahaan Yiling batang ka prinsip nyokot TCM ngembangkeun akademik pikeun impetus industrialisasi, nyandak téhnologi salaku cikal bakal nu, pasar sakumaha pituduh dina , sarta diwangun operasional "Lima taun Hiji" mode salaku integral tina panalungtikan ilmiah, lila-klinis, produksi, marketing na ngajarkeun babarengan.

 

Naon deui, Yiling ngabogaan tim panalungtikan kuat, nu diwangun ku 29 academicians di Cina, elit kaasup ahli sejenna balik, para ahli asing, dokter, Masters tur sagala jinis tanaga profésional.

 

Yiling parusahaan farmasi , didaptarkeun pausahaan farmasi Cina 50 (Code Bursa: 002603), owns garis produk modern keur kapsul, kapsul lemes, tablet, granule, suntik cair jsb, geus researched a serius produk, kaasup: TCM, produk kasehatan, formulasi barat jeung keureut TCM jsb

 

Sababaraha obat patén hususna keur tumor (antikanker) -YangZhengXiaoJi (加链接) kapsul, anu boga pangaruh atra tur kuat pikeun penderita kanker. Dina Oktober 2017, anu Médis Panalungtikan Center, ngadegkeun ku Yiling Grup Company jeung Universitas Cardiff di Inggris geus diadegkeun pikeun 4 taun.

pusat tumuwuh komunikasi jero sarta gawé babarengan di ubar Cina ngalawan panalungtikan tumor, aplikasi klinis & babagi sumberdaya pasar. Eta dikembangkeun panalungtikan Sistim jero di ubar Cina YangZhengXiaoJi kapsul, anu geus dibuktikeun yén bisa éféktif ngahambat rupa-rupa metastasis tumor, ngahambat pembuluh darah renewed di tumor, handapeun hidayah teori kasakit jaminan.

ShenLingLan, jenis sejen tamba antikanker, bahan adi Pasundan téh cocog pikeun penderita dua kakurangan tina limpa sarta ginjal, stasis getih sarta akumulasi toxin sateuacan na sanggeus radiotherapy na kémoterapi. Bisa ngaronjatkeun kacapean mental, kacapean, hoream, beurat awak jeung saterusna.

JinLiDa granule, keur tipe 2 diabetes mellitus sindrom Qi na Yin kakurangan, gejala: haus nginum, polyorexia, urin, awak laun ipis, kacapean, sweating, Fanre, kabebeng jsb

Bazi capsules tonifying ginjal, tonifying ginjal sarta warming Yang. Lumaku pikeun ginjal kakurangan Yang disababkeun ku cangkéng jeung dengkul nyeri, pusing jeung tinnitus, Shenpi kacapean, forgetfulness, kahoream kana tiis.

kapsul Jujuboside Minyak. Hiji kadaharan kaséhatan nanaon dijieun kana bentuk kapsul, Zizyphus minyak jujube kernel tiasa shorten waktu latency sare, jeung ningkatkeun waktos sareng gelar sare gelombang slow, saré nyaéta deet na sare jero. Bener gawéna. Loba tulak geus dilaporkeun.

Ku kiwari, produk Yiling geus diékspor ka Koréa Kidul, Viétnam, Inggris, Kanada, Walanda, Singapura, Rusia jeung saterusna.

 

Rumah Sakit Yiling sanggeus 20 taun ngembangkeun ku leaps na bounds geus jadi, ubar Cina sarta Kulon digabungkeun rumah sakit terpadu modern nu tingkat nu pangluhurna dipake dina TCM di Cina.

 

Perlakuan atrophy otot ulikan anyar tina pencegahan jeung kontrol nu fokus spesialis administrasi Pasundan nasional Cina - atrophy otot pikeun spesialis fokus administrasi Pasundan nasional, dasar atikan atrophy otot neraskeun, dedicated ka kasakit motor neuron, myasthenia gravis, muscular kasakit dystrophy sarta sababaraha sclerosis sarta alatan kasakit neurological lianna.

 

Departemen rheumatology keur Propinsi Hebei Province husus konci kadokteran Cina tradisional, ngagunakeun perlakuan internal tur éksternal, sarta kahontal éfék alus dina pengobatan scleroderma, polymyositis, sindrom Sjogren, kasakit Behcet urang, rematik, kasakit rheumatoid, kasakit spondylitis ankylosing ku gabungan global jeung lokal.

Departemén Onkologi (加链接)  ngagabungkeun TCM sarta barat ubar babarengan, hasil diperlakukeun rébuan pasien kanker sakuliah dunya. Pikeun tahapan béda pasien kanker ngadopsi métode nyampurkeun béda, pikeun mantuan pasien ningkatkeun sistem imun, ngaronjatkeun WBC, ngaronjatkeun kualitas hirup tur manjangkeun umur. Utamana alus dina kangker nyampurkeun pinareup, kanker Colorectal, kanker prostat, kanker paru, kanker burih katut kangker lianna.

Angiocardiopathy Department, a Nasional TCM departemén konci klinis, researches tur tumuwuh runtuyan ubar dina hidayah ti téori véna tina akademisi Wu Yiling pikeun nyegah sarta natambaan kasakit cardiovascular ku kombinasi ubar tradisional Cina jeung barat, hususna keur kasakit jantung koronér, arrhythmia sarta gagalna jantung kronis. Duanana manifestasi jeung akar ngabalukarkeun panyakit bisa dirawat, sarta fitur médis nu nonjol.

Diabetes Department, hiji konci salah sahiji Propinsi Administrasi Pasundan, raises konsép anyar "cageur nu diabetes mellitus ti sudut pandang teori limpa" na formulates metoda anyar "limpa ngandung gisi sarta cairan awak  + smoothing véna" pikeun ngubaran diabetes jeung komplikasi vascular handapeun hidayah teori véna. Pangaruh kuratif téh luar biasa.

 

Yiling Center Kaséhatan : Yiling Kaséhatan Town kalawan 'pangerukan budaya pelestarian kaséhatan jaminan' sakumaha hidayah geus Pergaulan pangalaman pelestarian kaséhatan budaya, pangalaman proyék pelestarian kaséhatan, manajemén kaséhatan, ubar diulas, sare kaséhatan, pelestarian kaséhatan sarta libur-belanja, balanja kaséhatan sarta bisnis paméran jeung platform hiji-eureun pikeun pelestarian kaséhatan.

A hotél béntang lima, kahiji hotél tema kaséhatan di Cina, boga réstoran Cina sarta réstoran dahareun Kulon, aya mall balanja kaséhatan di jerona. Fungsi inti, hal paling husus ngeunaan Yiling Center Kaséhatan, dina gawéna spesialis TCM sarta ahli béda dipake dina kasakit béda.

Di dieu anjeun bisa ngalaman lingkungan hirup paling nyaman, para ahli paling jawab na ngalaman baris ngurus kaséhatan Anjeun.

 

Yiling Médis Ujian Center , hiji ujian kaséhatan modern, eta boga puseur manajemén kaséhatan elegan lingkungan kalayan fasilitas canggih sangkan nu bisa ngarasakeun perlakuan VIP.

proyék ciri panalungtikan ngawengku: pariksa jaringan tur nangtukeun jenis panyakitna, garuda maénkeun status kaséhatan tina scanning awak, beungeut véna wadah getih sakabeh, hiji serelek ngeunaan beungeut getih, beungeut gén, screening résiko diabetes, idéntifikasi TCM Konstitusi.

 

Yiling Agénsi Travel Cibeureum,  nyadiakeun layanan visa, conselltion asuransi, tiket, jasa booking hotél, jasa pariwisata internasional jeung item jasa agénsi perjalanan lianna.

 

 

Pikeun penderita : bisa datangna sarta meunang perlakuan terpadu, duanana TCM & Kedokteran Kulon, sarta pangan, akomodasi, latihan, Psikoterapi, sagala aspek mangaruhan kaséhatan bisa dicokot kana rencana perlakuan urang.

Pikeun jalma sub-kaséhatan : anjeun cageur, ngan teu sehat cukup, anjeun perlu sésana alus, régulasi cocog ngeunaan kaséhatan anjeun, datangna jeung cicing di Yiling Center Kaséhatan kami baris ngagunakeun TCM ngurus anjeun.

Pikeun jalma anu peryogi ujian médis nu biasa : datangna tur meunangkeun lalampahan médis, urang bakal ahli manajemén kaséhatan Anjeun sakabéh kahirupan anjeun. Urang bakal alarem early warning kanggo kaséhatan anjeun, ngubaran sub-kaséhatan méméh datang kana panyakit.

Sagalana anjeun kudu nyieun Website geulis


WhatsApp Online Chat !