• Treatment kanker

    Treatment kanker

  • Rheumatoid rematik Treatment

    Rheumatoid rematik Treatment

  • Treatment diabetes

    Treatment diabetes

  • Fbromyalgia Teatment

    Fbromyalgia Teatment

  • MultipolarNeuron

    MultipolarNeuron

Yiling Grup Company hiji Cina tingkat nasional konci tinggi na anyar perusahaan téhnologi. Eta diadegkeun ku Professor Wu Yiling, akademisi, a pangajar murid doktor dina taun 1992.

Jeung hidayah ti "diagnosis na nyampurkeun Métode of TCM jaminan Kasakit" nu muji salaku Cina Nasional intangible Budaya Warisan , grup parusahaan Yiling batang ka prinsip nyokot TCM ngembangkeun akademik pikeun impetus industrialisasi, nyandak téhnologi salaku cikal bakal nu, pasar sakumaha pituduh dina , sarta diwangun operasional "Lima taun Hiji" mode salaku integral tina panalungtikan ilmiah, lila-klinis, produksi, marketing na ngajarkeun babarengan.

eupan balik

Equipment médis

WhatsApp Online Chat !