Treatment - Shijiazhuang Yiling Hospital

trajtim

Kombinimi i mjekësisë tradicionale kineze dhe perëndimore është një trajtim të plotë. Kjo është për të kombinuar mjekësisë tradicionale kineze me mjekësisë perëndimore, dhe të marrin trajtim në shënjestër në bazë të kushtetutës fizike të njerëzve të ndryshëm. Kryesisht duke përfshirë: mjekësi tradicionale kineze dhe perëndimore ekzaminim rutinë mjekësi, mjekësi tradicionale kineze dhe mjekësi trajtim infuzion Perëndimore, TCM zierje, trajtimit mjekësi orale, terapi fizike, trajtim tjetër, të tilla si trajtim të veçantë si terapi qelizë rrjedhin, etj

Trajtimi i mjekësisë tradicionale kineze përfshin:

1) Trajtimi tradicionale kineze mjekësi, të tilla si akupunkturë, moxibustion, masazh, hedhje kupash, scraping dhe kështu me radhë.

2) karakteristikat e mjekësisë kineze: vaske Five-element mjekësore, pesë-element terapi muzikore, karakteristikat e Moxibustion;

3) TCM Athletic Rehabilitimi: sportet tradicionale, të tilla si Tai Chi / artet marciale, e kombinuar me zhvillimin e sëmundjeve moderne, të zhvilluar një terapi të re sportive të përshtatshme për rehabilitimin e sëmundjeve, të promovuar ndjeshmërinë fizike dhe për të përmirësuar efektin e trajtimit.

4) terapi ushqim kinez: dietë është pjesa më e rëndësishme e jetës. Një dietë e arsyeshme është shumë e rëndësishme për rehabilitimin e trupit.

5) Edukimi shëndetësor: pas përfundimit të trajtimit, si për të ruajtur një gjendje të mirë të rimëkëmbjes, ekspertët tanë do të kryejë mësimin riaftësimin shëndetësor çdo ditë.

Për trajtimin e kancerit, atrofi muskulare, sëmundje motor neuron, reumatizmi, fibromyalgia, scleroderma, sëmundje të veshkave, sëmundje të veshkave, diabet, dhe kështu me radhë, çfarë lloj trajtimi është përdorur, çfarë lloj efekti terapeutik pritet, ju lutem të lënë një mesazh ose konsultoheni me një specialist.


WhatsApp Online Chat !