TCM Zierje - Shijiazhuang Yiling Hospital

TCM Zierje

Tradicional zierje mjekësi Chinese është një sistem likuid komponim shpërndarë. Ajo është e hershme dhe forma më e përdorur gjerësisht në Kinë. Aktualisht, mjekësisë kineze është ende përdoret gjerësisht në klinikë.

Arsyeja pse zierje e mjekësisë kineze është përdorur për mijëra vjet është për shkak të përgatitjes fleksibël të formulimit, duke iu përshtatur nevojave të diferencimit sindromi TCM dhe trajtimin, dhe efekti është më e shpejtë, por shumica e shijes është e hidhur .

Në mënyrë për të kontrolluar cilësinë e barnave në burim dhe për të siguruar efekt të lartë të trajtimit. Yiling farmaceutike ka ndërtuar një serioze të mbjelljes dhe të mbarështimit bazat për materialet TCM në fusha të ndryshme të Kinës, ku është vendi më i përshtatshëm për rritjen e materialeve të ndryshme llojeve. Të gjitha recetat janë bërë nga më të lartë materiale të cilësisë medicinale.

TCM zierje ka efekt të madh mbi kancerin trajtimin, scleroderma, atrofi muskulare, reumatizmi, sëmundje neuron motorike, fibromyalgia, diabeti, nefropatia, dhe lloje të tjera të sëmundjeve kronike dhe raste të rënda.

Konsultoni ekspertët për pyetje specifike.

czxc nfgh


WhatsApp Online Chat !