TCM Athletic rehabilitimi - Shijiazhuang Yiling Hospital

TCM Athletic rehabilitimi

Nën drejtimin e teorisë së TCM, ajo është për qëllim të nën-shëndetësore, me aftësi të kufizuara, pleqërie, kronike dhe sëmundjeve akute, përmes përdorimit të mjekësisë të ndryshme tradicionale kineze dhe masa të tjera të dobishme për të reduktuar ndikimin e mosfunksionim, për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe të zhvillojnë zakone të mira të jetesës.

Rehabilitimi TCM atletike kombinon sportive tradicionale me shëndetin e njerëzve modernë, për të rregulluar shëndetin e trupit të njeriut, për të ndihmuar në trajtimin e sëmundjes, për të mobilizuar Qi pozitiv në trup, dhe të jenë më të ndjeshëm ndaj trajtimit të sëmundjes .

Bazuar në lëvizjen tradicionale kineze mjekësi rehabilitimit, si Taiji, artet marciale dhe tetë copë e trashë, që kombinon palestër fizike të trupit të njeriut për të krijuar një lëvizje të re dhe efikase për rehabilitimin: kineze ushtrimin pastrimi kolateralit.

TCM rehabilitimi atletike ka efekt të madh mbi kancerin trajtimin, scleroderma, atrofi muskulare, reumatizmi, sëmundje neuron motorike, fibromyalgia, diabeti, nefropatia, dhe lloje të tjera të sëmundjeve kronike dhe raste të rënda.

Konsultoni ekspertët për pyetje specifike.

eeeee qqq wwww


WhatsApp Online Chat !