Telekonsultë - Shijiazhuang Yiling Hospital

Telekonsultë

Yiling Hospital është një spital gjithëpërfshirës në Kinë. Në vitin 1992, spitali ka pasur më shumë se 700 mjekë dhe infermierë. 1000 shtretër janë të kënaqshme. Ne ofrojmë trajtime për shumicën e sëmundjeve.

Spitali ynë është niveli më i lartë i integruar kineze dhe perëndimore spitale mjekësisë, spitali ka ekipin më të fuqishme të ekspertëve, është e mirë në trajtimin e një sërë sëmundjesh, duke përfshirë diabetin, atrofi të muskujve, scleroderma, reumatizma, sëmundjet e imunitetit, kancerit dhe kështu me radhë .

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me sëmundjen, ose nëse keni pacientëve të tillë, dëshironi të dini rreth trajtimit tonë, ju doni të vijnë në spitalin tonë për trajtim, ju mund të na kontaktoni dhe të dërgoni raportin e inspektimit e pacientit për ne. Ne mund të ju ndihmojë të bëni takime dhe video konsultime me ekspertë.


WhatsApp Online Chat!