Expert Consulting - Shijiazhuang Yiling Hospital

Consulting Expert

1

Guogang

Departamenti i R heumatism

Departamenti i Rheumatology, e lidhur dytë në Yiling Spitali, Universiteti Mjekësore Hebei, Drejtor i Tutor Master, zëvendës drejtor i Rinisë i Komisionit profesional të kineze dhe perëndimore Mjekësisë reumatizmi, zëvendës drejtor i Komisionit profesional të TCM reumatizma dhe Bone sëmundje e Hebei Province, Ekspert i vlerësimi i arritjeve shkencore dhe teknologjike të Shkencës Hebei dhe Departamentit të Teknologjisë.

Expertise:  diagnoza dhe trajtimi i semundjeve reumatizmale siç scleroderma, fibrozë pulmonare, dermatomiositi, dhe Sëmundja Behçet.

2

L i Jianjun

D epartment i M uscular Një trofe

Drejtori i Trajtimit Qendrës atrophic e Spitalit Yiling, Universiteti Hebei Medical, një anëtar i Komitetit Garancia Sëmundjeve të Shoqërisë Kineze të mjekësisë tradicionale kineze dhe një anëtar i Komitetit të Përhershëm të sëmundjeve pediatrike Komitetit të tradicionale kineze Shoqërisë Provinca Hebei Mjekësisë .

Expertise:  distrofi muskulare, miastenia e rëndë, sëmundje neuron motor, pediatrik paralizë cerebrale, sëmundje mitokondriale, lipidosis, sëmundje akumulimi glycogen dhe myopathy tjetrin dhe diagnoza muskuloz atrofi dhe trajtimi dhe rehabilitimi i distrofi muskulare, Ushtrimi, mjekim dhe rehabilitim për pacientët paralizë cerebrale.

3

zhou shunlin

Seksioni Rehabilitimi

Ai është zëvendës dekan i Hebei Yiling Spitalit dhe drejtor i Qendrës për Rehabilitimin Hebei provincial Puna lëndimit, Drejtor i Departamentit të Rehabilitimit në spitalin Yiling në Hebei Province, një ekspert i ri dhe të moshës së mesme me kontributin e shquar nga Shijiazhuang, një anëtar i Shoqata kineze e kineze Mjekësisë, dhe një zëvendëskryetar i kolateralit Komitetit të Posaçëm Sëmundjeve të Shoqërisë Kineze të Mjekësisë kineze, anëtar i Departamentit të Neurologjisë, Hebei Province Shoqata e Mjekësisë Integrativ.

Expertise:  sëmundje cerebrovaskulare, sëmundje neuromuskulare, osteoarthropathy dhe rehabilitimi lidhur sequelae, veçanërisht të mirë në udhëheqjen e trajnimit sistematik rehabilitimit.

4

G ao huailin

Departamenti i Endokrinologjisë

mjek shefi, PhD Mjekësore, Tutor Master

Hebei Yiling Hospital Zëvendës Dekani dhe Drejtor i Endocrinology-Diabetes Department
Hebei provinciale drejtorit të Mjekësia tradicionale kineze Diabetes Treatment Center
Hebei provinciale Drejtorin e tradicionale kineze Parandalimin Mjekësia dhe trajtimin e diabetit
Vice President i Komitetit Endokrinologjisë të Federatës Botërore të mjekësisë kineze Federatës
Drejtor Ekzekutiv i Degës endokrine të Shoqatës kineze e kineze dhe perëndimore Mjekësia
kineze Shoqata mjekësore Diabetes Dega Komitetit të Përhershëm Anëtar
Anëtar i Komitetit të Përhershëm të Shoqatës Kineze të mjekësisë tradicionale kineze
drejtor i Komitetit Profesional diabetit të Federatës Botërore të Mjekësisë kineze dhe Drejtori i Ekipi diabetik këmbët
Expertise: diagnoza dhe trajtimin e diabetit dhe komplikimeve të diabetit, veçanërisht në diagnozën dhe mjekimin e këmbës diabetike (diabetik skaj të ulët lezione vaskulare) dhe nevropati periferike diabetike.

5

J ia Zhenhua

Departamenti i Kardiologjisë

mjek shefi, PhD Mjekësore, mbikëqyrësi PhD

Gëzojnë ndihma speciale nga Këshillit të Shtetit
Dekani i Hebei Yiling Spitalit dhe drejtor i programit Klinike National TCM specialist i Komisionit të Shëndetësisë dhe Planifikimit Familjar (të Kardiologjisë)
Zëvendës Drejtor, Laboratori kryesor i Sëmundjeve kolateralit, Administratën Shtetërore të mjekësisë tradicionale kineze
Zëvendëskryetarit të Shoqëria kineze e kineze Mjekësisë
Vice President i Shoqatës Hebei e kineze dhe të mjekësisë perëndimore
drejtori i gjashtë ekzekutiv i Shoqatës së Provincës Hebei e mjekësisë tradicionale kineze
Ekspertiza: mirë në kombinimin e mjekësisë tradicionale kineze dhe perëndimore në trajtimin e hyperlipidemia, hipertension, atherosclerosis, zemra koronare angina semundja akute e miokardit periudha e shërimit infarkt, aritmia dhe semundjeve kronike te zemres.


WhatsApp Online Chat !