Gjatë trajtimit - Shijiazhuang Yiling Spitalin

gjatë trajtimit

Email / Kompjuter. Nuk janë lidhjet e internetit në çdo dhomë në spital. Ju mund të sjellë kompjuterin tuaj këtu.

TV / Air-conditioner. TV, Air-conditioner janë mobilje në çdo dhomë të pacientit.

Familjen ose miqtë Services. Ne ofrojmë një tjetër shtrat për familjen ose miqtë e pacientëve. Nëse jeni të shoqëruar nga më shumë se një mik, ne kemi ndihmuar libër dhomë hoteli për ju.

Hotels apo supermarkete apo park. Ka shumë supermarkete të mëdha dhe hotelet aty pranë. Një park i madh me ujë është pranë spitalit, në qoftë se keni nevojë për të ecin jashtë ose dyqan, përkthyesit tanë do të jetë udhëzues tuaj.

Shërbimeve bankare. ATM-ve janë në dispozicion rreth spitalit. Gjej vende ATM.


Contact Us

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me mjekësinë dhe trajtim të veçantë, ju lutem të lënë informacionin e kontaktit tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Latest News

 • Common symptoms of nephrotic syndrome

  Common symptoms of nephrotic syndrome

  A large amount of proteinuria  A large amount of proteinuria is the most important clinical manifestation of NS patients, and it is also the most basic pathophysiological mechanism of nephrotic syndrome. A large amoun...

 • Symptoms of Gastric Cancer

          1.Upper abdominal discomfort and fullness, often one kind of abdominal burning, noise and sense of fullness, especially after meals, with the progression of the disease, the symptoms become increasingly worse....

 • What is Brain Cancer?

  Tumors growing in the brain are known as brain tumors, including primary brain tumors arising from brain parenchyma and secondary brain tumors that are transferred from other parts of the body to the brain. Primary br...

 • Introduction of Kidney Cancer

  Recurrent fever: about 10% to 20% of patients with kidney cancer have fever. Such as low fever with night sweats, moderate fever or high fever; The type of fever is intermittent fever (body temperature rises sharply ...

 • Four Signs of Early Thyroid Cancer

  What are the symptoms of thyroid cancer in early stages? In recent years, the incidence of thyroid cancer has increased rapidly, with female patients mostly. The symptoms of thyroid cancer are not obvious in its early...