Para Treatment - Shijiazhuang Yiling Spitalin

para trajtimit

Përgatitjet para-mbërritjes  - Para se të mbërrijë, ne do të diskutojmë me ju të cilën artikuj dhe të dhënat mjekësore personale ju do të duhet për të sjellë dhe çdo masat e nevojshme para-mbërritjes financiare. Ne do të jenë të lumtur për të ju ndihmojë me ndonjë shqetësimet e tjera ju mund të keni në lidhje me transportin, ushqimin, motit, ose nevoja të tjera të veçanta.

Asistencë në aeroport  - Personeli i shërbimit Pacienti do të takohen në aeroport kur të mbërrini në Kinë dhe t'ju sjellë në qendrën tonë. Pas mbërritjes tuaj, ne do të ju ndihmojë të përfunduar procesin e pranimit, plotësoni formularët e regjistrimit, dhe të ju ndihmojë të përshtateni për vendbanimin tuaj të ri.

Language Services  - Ne e dimë se duke marrë rreth Kinës mund të jetë e vështirë pa një aftësi për të folur kineze. Megjithatë, stafi ynë shërbimit pacienti mund të ofrojnë ndihmë të gjuhës në anglisht.

Visa Extension  - Herë pas here, cikli i trajtimit të një pacienti do të marrë më shumë se koha e dhënë për vizë udhëtimi e pacientit. Në këto raste, stafi ynë shërbimit pacienti mund të ju ndihmojë për të zgjatur qëndrimit tuaj. Zakonisht, koha fillestare e trajtimit të pacientëve kërkon rreth 30 ditë, por është e rëndësishme që të ketë fleksibilitetin e nevojshëm për të qëndruar më gjatë në qoftë se trajtimi i vazhdueshëm është.


Contact Us

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me mjekësinë dhe trajtim të veçantë, ju lutem të lënë informacionin e kontaktit tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Latest News

 • Common symptoms of nephrotic syndrome

  Common symptoms of nephrotic syndrome

  A large amount of proteinuria  A large amount of proteinuria is the most important clinical manifestation of NS patients, and it is also the most basic pathophysiological mechanism of nephrotic syndrome. A large amoun...

 • Symptoms of Gastric Cancer

          1.Upper abdominal discomfort and fullness, often one kind of abdominal burning, noise and sense of fullness, especially after meals, with the progression of the disease, the symptoms become increasingly worse....

 • What is Brain Cancer?

  Tumors growing in the brain are known as brain tumors, including primary brain tumors arising from brain parenchyma and secondary brain tumors that are transferred from other parts of the body to the brain. Primary br...

 • Introduction of Kidney Cancer

  Recurrent fever: about 10% to 20% of patients with kidney cancer have fever. Such as low fever with night sweats, moderate fever or high fever; The type of fever is intermittent fever (body temperature rises sharply ...

 • Four Signs of Early Thyroid Cancer

  What are the symptoms of thyroid cancer in early stages? In recent years, the incidence of thyroid cancer has increased rapidly, with female patients mostly. The symptoms of thyroid cancer are not obvious in its early...