Onkologji Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Oncology Expert

Yiling Hospital Oncology Hyrje

Pas viteve të përdorimit klinik të metodave të integruara kineze dhe perëndimore, trajtimi i malignancies ndryshme, ka ndihmuar dhjetëra mijëra pacientëve me kancer.

Features Trajtimi i mjekësisë kineze përfshijnë : trajtimin Mjekësia kineze, ekskluzive kombëtare anticancer patentë Mjekësia kineze - YangZheng produktet e konsumit kapsula, në të njëjtën kohë mund të kryejnë kimioterapi, trajtimi intervente minimalisht invazive, immunotherapy, thellë hipertermia tumorit, duke u fokusuar thikë, radiofrekuencave larguarit, grimcë implantimin, stent ezofageal, tracheal stent dhe trajtimi tjetër.

Ajo është e mirë për tumor të përbashkët të tilla si kanceri i gjirit, kanceri i zorrës së trashë, kanceri i prostatës, kanceri i mushkërive, kanceri i mëlçisë, kancer esophageal, kanceri pankreatik, kanceri i stomakut, tumor gjinekologjike, kancerit të fshikëzës, etj Arritja trauma, më pak komplikime, efekte anësore të ulët, efikasitetit të lartë, të ulët të plotë shpenzimet mjekësore efekt.

Specialist kontakt

Wang Weiguo

Wang Weiguo, ekspertët e mjekësisë kineze, Shtabi Instituti Konfuci ftuar ekspertë të trajnimit mësues. Mirë në trajtimin e kancerit të gjirit, kancerit të zorrës së trashë, kanceri i prostatës, kanceri i mushkërive, kanceri i mëlçisë, kanceri i ezofagut, kancer i pankreasit, kanceri i stomakut, tumor gjinekologjik, kanceri i fshikëzës, etj

këshillimi


Contact Us

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me mjekësinë dhe trajtim të veçantë, ju lutem të lënë informacionin e kontaktit tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Latest News

 • Common symptoms of nephrotic syndrome

  Common symptoms of nephrotic syndrome

  A large amount of proteinuria  A large amount of proteinuria is the most important clinical manifestation of NS patients, and it is also the most basic pathophysiological mechanism of nephrotic syndrome. A large amoun...

 • Symptoms of Gastric Cancer

          1.Upper abdominal discomfort and fullness, often one kind of abdominal burning, noise and sense of fullness, especially after meals, with the progression of the disease, the symptoms become increasingly worse....

 • What is Brain Cancer?

  Tumors growing in the brain are known as brain tumors, including primary brain tumors arising from brain parenchyma and secondary brain tumors that are transferred from other parts of the body to the brain. Primary br...

 • Introduction of Kidney Cancer

  Recurrent fever: about 10% to 20% of patients with kidney cancer have fever. Such as low fever with night sweats, moderate fever or high fever; The type of fever is intermittent fever (body temperature rises sharply ...

 • Four Signs of Early Thyroid Cancer

  What are the symptoms of thyroid cancer in early stages? In recent years, the incidence of thyroid cancer has increased rapidly, with female patients mostly. The symptoms of thyroid cancer are not obvious in its early...