Motor sëmundje neuron komplikim i përbashkët

Amiotrofike laterale skleroza (ALS)

çmenduri

Mal-ushqyerit

Contact Us

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me mjekësinë dhe trajtim të veçantë, ju lutem të lënë informacionin e kontaktit tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Latest News

 • Vëzhgimi klinike e 63 të dyshuar Rasti ...

  Ruibing LV, wenju Wang, Li Xin CR & WISCO Spitalin e Përgjithshëm të Wuhan Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë, 209 rrugë metalurgjike, qarku Qingshan, Wuhan 430080, provincën Hubei, China [Abstract] Objektivi: Retros ...

 • Analizë retrospektive Klinike në treatm ...

  Yao Kai-tao1, LIU Ming-yu1, LI Xin2, HUANG Ji-han 3, CAI Hong-bin1 * (1. Nëntë Spitali i Wuhan, Wuhan 430081, China, 2.CR & WISCO Hospital General, Wuhan 430080, Kinë; 3 .Center për Drogën Hulumtime Klinike, Shan ...

 • Efektiviteti klinik Analiza mbi 54 NCP ...

  (Lidhur Spitali Puren përkthimin e Wuhan Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë, Wuhan 430081, China) Abstract Objektivi: Për të analizuar efektivitetin klinik të Lianhua Qingwen Kokrizat (LH-C) në pneu roman koronavirusi ...

 • Efektet e Chinese Traditional Medicine L ...

  Cheng Dezhong 1, Wang Wenju 2 *, Li Yi1, Wu Xiaodong 2, Zhou Biao3 #, Sing Qiyong1 # 1 Puren Hospital lidhur me Wuhan Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë, Wuhan, 430081, PRC, 2 CR & WISCO General Hospital, Wuh. ..

 • Simptomat e zakonshme të sindromi nefrotik

  Simptomat e zakonshme të sindromi nefrotik

  Një sasi e madhe e proteinuria Një sasi e madhe e proteinuria është më manifestim i rëndësishëm klinik të pacientëve NS, dhe kjo është edhe mekanizmi më themelore pathophysiological e sindromi nefrotik. Një i madh amoun ...