Diabetes mjekësi - Shijiazhuang Yiling Hospital

mjekësi Diabetes

Studim mbi efikasitetin dhe sigurinë e Jinlida në pacientët me 2 tip diabeti kontrolluara në mënyrë joadekuate dhe dyslipidemia nën ndërhyrjes stilit të jetës (të gëzojnë jetën Studimi)

 


WhatsApp Online Chat !