Anticancer mjekësi - Shijiazhuang Yiling Hospital

mjekësi anticancer

Përfaqësuesi ilaç anti-kancer të udhëhequr nga teoria sëmundjet e kolateralit

Teoria Innovative

Unique Formula

Efikasiteti shënuar

hjxdf

1.National Medical Insurance Katalog
2.National Patent Drug
3. program i mbështetur nga një grant nga Fondacioni i Kërkimeve New drogës të  administratës shtetërore të mjekësisë tradicionale kineze

Recetë Unique

gverger

Aplikimet

Aplikueshme për pacientët e tumorit si vijon:

cilësia 1.Improve e jetës Treguar me simptoma të tilla si tumourous oreksit të reduktuara, të përzier, të vjella dhe dobësi

2.Taking para dhe pas radioterapi dhe kimioterapia mund të zvogëlojë efekt anësor dhe për të përmirësuar efektet e trajtimit.

3.Applicable të para dhe pas operacionit të tumorit dhe trajtimin në fazën e rehabilitimit Përmirësimi i imunitetit, shpejtonte shërimin dhe zgjasin surrival

Ulja Efekte anësore Rritja kimioterapia dhe rrezatimi Efektet

fwefwef

Reagimet negative u shfaq në 26 pacientë të të gjitha 308 në grup Yangzheng Xiaoji gjatë  vëzhgimit, dhe u shfaq në 9 pacientë të të gjitha 104 në grupin e kontrollit, i cili me anë të gjykimit  ishin parëndësishme për ilaçe eksperimentale, dhe nuk ndikojnë në trajtimin.

Gjatë gjykimit klinik, duke analizuar rezultatet e elektrokardiogramë, funksionit renal, urinës dhe  feces provë rutinë në grup YZXJ, nuk ka asnjë dallim të dukshme me grupin e kontrollit; shkalla e  shfaqeshin abnormity re ishte më e ulët se norma e konvertimin normë, e cila me anë të  gjykimit ishte e parëndësishme për mjekim.

Ulja Efekte anësore Rritja kimioterapia dhe rrezatimi Efektet

wgewfxz

Krahasimi i dy grupeve, 55 raste ishin efikase dhe 8 raste ishin paefektshëm në grupin YZXJ, shkalla e efikasitetit ishte 87,3%, dhe 37 raste janë efikase dhe 23 raste kanë qenë i paefektshëm në grupin e kontrollit, shkalla e efikasitetit ishte 61.5%; krahasimin e normës dy groups'efficacy, diferenca ishte e qartë, P <0.05.
YZXJ kapsulë në kombinim me terapinë ndërhyrëse, trajtimin 123 pacientët tumor i mushkërive në faza meta dhe në fund, shkalla efikasitetin e grupit të trajtimit të ishte më i lartë për të kontrolluar grup, p <0.05. Gjyqi tregoi se Yangzheng Xiaoji capsule kishte funksionin e pengojnë kancerin, dhe veprim synergistic me kimioterapi ndërhyrje; cilësia e jetës në grup YZXJ ishte superior për të kontrolluar grupin, dhe reagimi negativ ishte më pak se grupi i kontrollit. Gjyqi tregoi se YZXJ kapsulë mund të zvogëlojë efekte anësore dhe për të rritur imunitetin ndaj kimioterapisë si.

Permiresimi Tumourous Simptomat të rritur cilësinë e jetës

zzzzzz

Permiresimi Tumourous Simptomat të rritur cilësinë e jetës Duke krahasuar efikasitetin e dy grupeve "në simptomat, duke përdorur testin radhë-sum, Z = -4,060, P <0.001, ndryshimi kishte rëndësi statistikore; Grupi YZXJ ishte superior për të kontrolluar grupin.

Simptomat përfshijnë plotësinë barkut dhe fryrje, anoreksi, spiritlessness dhe dobësi, dhimbje dhe dobësinë beli dhe këmbë, urina e kuqe dhe jashtëqitjes lirshme, ethe dhe dhimbje; të gjitha simptomat e mësipërme do të vlerësohet me pikë. Trupi Tongue, pallto gjuha dhe pulsi janë të përfshira në kriteret e simptomave si.

Krahasimi simptomat dy grupe 'para dhe pas trajtimit, duke punësuar Testi Mann-Whitney, P> 0.05, dy grupe ishin të krahasueshme; krahasuar vlerën-D të dy grupeve, mbi P simptomat '<0.05, ndryshimi kishte rëndësi statistikore; Grupi YZXJ ishte superior për të kontrolluar grupin në përmirësimin e simptomave të mësipërme klinike.

Permiresimi Tumourous Simptomat të rritur cilësinë e jetës

xxxxxxxx

Yangzheng Xiaoji Kapsula Dukshëm lehtësimin e dhimbjeve dhe të rritur fuqinë fizike

ccccccc

Yangzheng Xiaoji Kapsula Dukshëm Lehtësimin ushqimor Canal Reagimit për shkak të kimioterapia Drogat

wdwadz

Forcimi Funksioni imun Pengojnë Tumourous Rritjes

qqqqqqq

Forcimi Funksioni imun Pengojnë Tumourous Rritjes

wwwwww

rast tipik

eeeeee

Patient Z. Yu, mashkull, 62 vjeç

15 gusht th 2005, me simptoma të tilla si kollë up gëlbazë dhe gjak, shtypjes në gjoks dhe lodhje, përmes testit CT një një nivel në spital klasën e tretë diagnostikuar simptomat si kanceri right-mushkërive (diagnoza patologjike ishte adenocarcinoma). Që rrjedhje e duhur pleural, operacioni nuk ishte në dispozicion, dhe marrëdhëniet u tha mbijetesa do të jetë vetëm disa muaj. Pa chemo dhe radio terapeutike drogës, duke marrë Yangzheng Xiaoji kapsulë, 4 kapsula në kohë, 3 herë në ditë, 14 nëntor-të 2005 (trajtim 84 ditësh), oreksi dhe pesha në rritje dhe forca fizike është rritur; CT ri-test: tumori zvogëluar në një farë mase dhe shfrim pleural drejtë u zhytur plotësisht.

15 shtator th, 2006 (trajtimi 13 muaj '), oreksi pacientit, pesha dhe forca fizike rritur dukshëm, dhe puna e lehtë ishte në dispozicion. 15 prill th 2007, oreksi ishte normale, pesha e fituar dhe aktivitetet e përditshme të rikthehet në normë; CT ri-test: nuk ka asnjë dallim të dukshme.

Yangzheng Xiaoji Kapsula

【】 Miratimi Nr licencën e Shtetit Drug Administration Z20040095
【】 Përbërësit kryesore Burim Astragali, Fructus Ligustri Lucidi, Burim xhensen, kërpudhat Mythical, Rhizoma Curcuma Phaeocaulis, Rhizoma Atractylodis Macrocephalae (Llokoçis-tiganisje), Herba Hedyotidis Diffusae etj
【Indikacionet】 Rritja e imunitetit dhe pengon tumor
【】 Aplikacione klinike Duke marrë para operacionit mund të rrisë normën e suksesit të operacionit. Shpejtonte shërim, ulet metastazë dhe për të parandaluar nga të rikthim pas operacionit të rritur efikasitetin e radioterapi dhe kimioterapia, ulur kimioterapia dozë, dhe për të zvogëluar efekt anësor. Përmirësuar oreksin dhe cilësinë e jetës dhe për të fituar peshë për terapi paliativ.
【Administrata & Dozimi】 Merrni goja, 4 kapsula çdo herë dhe 3 herë në ditë
【】 Specifikimi 0.39 g / kapsulë
【】 Paketa Aluminum-plastike paketë 36 kapsula / kuti, 400 kuti / kuti kartoni


WhatsApp Online Chat !