mjekësi amiotrofike - Shijiazhuang Yiling Hospital

mjekësi amiotrofike

SADAS            zxczxc

Fillimi i një seri të përgatitjeve efektive TCM:

1) Shenqi Qiangli kapsule: Ajo Shores deri energji, invigorates paraliza dobët, ushqen dhe nxit rigjenerimin e indeve. Ajo është përdorur për sëmundje myatrophic shkaktuara nga shterimi i vitalitetit të sëmundjes motor neuron, distrofi muskulare progresive, mioziti shumëfishtë, sindromi Guillain-Barre, Syringomyelia.

2) pluhur Qilong Yiqi: Ajo Shores deri energji, invigorates paraliza dobët, eliminon gëlbazë dhe shkakton reanimim. Ajo është përdorur për dysarthria, ankth gjoks dhe gulçim, dyspnea, lemeri për shkak të mungesës së qi dhe shumë gëlbazë, por e vështirë për të nxjerr me kollë të shkaktuara nga sëmundje motor neuron të shkaktuara nga bllokimi i gëlbazë dhe aperture mbyllur.

3) Shenzhe Jiangqi Powder: Kjo zgjidh bllokim dhe redukton zbaticë. Ajo është përdorur për dysarthria, dobësia e përtypjes, duke u mbyten dhe kollitjes, kur të pijshëm dhe të hahet, faqe fryrë dhe rrjedh ajrit shkaktohet nga sëmundje motor neuron diagnostikuar me qarkullimin e energjisë vitale në drejtim të gabuar dhe pengim dhe refuzimi.

4) pluhur Guishao Pingchan: Ajo Shores deri energji, invigorates paraliza dobët, ushqen rigjenerimin e indeve dhe tonics pjezë. Ajo është përdorur për rritjen e tensioneve muskulor, gjymtyrët ngurtë dhe trungu dhe twitching qartë e muskujve që lidhen me sëmundjet motor neuron.

5) pluhur Yilian Qiwei: Ajo hap ngrohjes dhe transformon lagështi. Ajo është përdorur për duart shqetësuar ethe dhe këmbët, shije të etur dhe të hidhur, urina verdhë, lesh të verdhë dhe impuls rrëshqitshëm dhe të shpejtë të shkaktuara nga sëmundje motor neuron diagnostikuar me bllokimet dhe tejkalojnë lagështi dhe ngrohjes.

6) Zaolian Anshen Powder: Ajo hap ngrohjes, zgjidh depresioni, dhe qetësoj mendjen. Ajo është përdorur për deprementia, twitching e muskujve, stres dhe ankth, pagjumësi dhe gjumë Dreamful të shkaktuara nga sëmundje motor neuron diagnostikuar me sindromi i ngrohjes shqetësuese zemër-mendje.

7) Sanhuang Zengli Powder: Ajo Shores deri energji, invigorates paraliza dobët, përforcon qi dhe ushqen gjak. Ajo është përdorur për sëmundje motor neuron, distrofi muskulare, miastenia e rëndë, sklerozë të shumëfishtë, dhe dobësi e muskujve, gjymtyrët i dobët dhe trungu, vështirësitë peshën e trupit, dhe ulur tensionin muskulor shkaktuar nga scleroderma diagnostikuar me mangësi e qi dhe gjaku.


WhatsApp Online Chat !