Mjekësi - Shijiazhuang Yiling Hospital

mjekësi

Si një pjesë e rëndësishme e grupit Yiling, kompania farmaceutike Yiling ka luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin dhe prodhimin e përdorimit të drogës në mjekësi patentë të spitalit Yiling dhe mjekësi në spital të veçantë.

Me mbështetjen e një ekip të fortë e ekspertëve, Yiling farmaceutike ka zhvilluar një seri të barnave patentë, duke përfshirë edhe ilaç për trajtimin e kancerit - Yang Zheng Xiao Ji kapsulë, trajtimin për granula diabetit-Jinlida, mjekësisë tradicionale kineze për trajtimin e reumatike dhe atrofi muskulare, dhe produktet shëndetshëm për trajtimin e subhealth dhe sëmundje të tjera kronike.

Për trajtimin e kancerit, atrofi të muskujve, reumatizmi, sëmundje neuron motorike, scleroderma, fibromyalgia, diabet, sëmundje të veshkave, subhealth ajer dhe sëmundjeve të tjera, zgjidhni se çfarë lloj të mjekësisë të veçantë, ju lutem na jepni mesazhin ose kontaktoni ekspertin.


WhatsApp Online Chat !