Pesë elemente terapi - Shijiazhuang Yiling spital

Pesë elemente terapi

tymosje mjekësi sistemik

Thellimin meridianet, aktivizimin e qarkullimit të gjakut të zhduket pezëm gjakut, shpërndarë era dhe shpërndarë ftohtë, pastrimin larg ngrohjes dhe detoxicating

dush mjekësi ka një histori të gjatë në vendin tonë. Sipas rekord që nga fillimi i dinastisë Zhou, ajo është e njohur me dush aromatik supë. Nga të dinastisë Qing, dush mjekësi ishte konsideruar si një metodë efektive për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes.

Yiling përdor ilaçin shtëpi kineze tradicionale kineze për të nisur një pesë element dush karakteristike mjekësi, për të arritur qëllimin e detoxification, duke shpërndarë lagështi, duke shpërndarë të ftohtë, trajtimin e sëmundjes dhe ajer.

Pesë Elementet terapi ka efekt të madh mbi kancerin trajtimin, scleroderma, atrofi muskulare, reumatizmi, sëmundje neuron motorike, fibromyalgia, diabeti, nefropatia, dhe lloje të tjera të sëmundjeve kronike dhe raste të rënda.

Konsultoni ekspertët për pyetje specifike.

aaweqwe zxcasd

jtyjhty


WhatsApp Online Chat !