Sëmundja - Shijiazhuang Yiling spital

sëmundje

Kuptimi më dallues i sëmundjes është uniteti i koncept holistik dhe koncepti dialektik. TCM konsideron qenien njerëzore si një e tërë. Për një sëmundje, nuk është vetëm nga sëmundja në vetvete, por edhe nga të gjithë trupin e qenieve njerëzore. Kjo e bën më të lehtë për të gjetur rrënjët e sëmundjes.

Kombinimi i mjekësisë tradicionale kineze dhe mjekësi moderne perëndimore është integrimi i tërë dhe betonit. Kombinimi i makroskopike dhe mikroskopike është një kombinim i unitetit dhe dialektikës. Kjo është më e dobishme për trupin e njeriut për të shërohen.

Sidomos për kancer, atrofi të muskujve, sëmundje neuron motorike, scleroderma, reumatizmi, fibromyalgia, diabet, sëmundje të veshkave, kombinimi i trajtimit tradicionale kineze dhe perëndimore mjekësi, trajtim tradicional karakteristike mjekësi kineze, efekti është jashtëzakonisht i rëndësishëm.

Nëse doni të dini se si tradicionale kineze mjekësi trajton sëmundjen tuaj dhe se si të kombinohen mjekësi tradicionale kineze me mjekësisë perëndimore për të trajtuar sëmundjet. Konsultohuni me ekspertë ose na lënë mesazh.


WhatsApp Online Chat!