Reumatizmi Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

reumatizmi Expert

Department reumatizmi, një departament kryesor TCM i Hebei Province, Departamenti është bërë një specialitet i rëndësishëm karakteristikë si në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe zhvilluar 34 përgatitjet TCM të cilat janë miratuar nga Hebei Ushqimit dhe drogës Administratës, dhe të trajtohen kryesisht scleroderma, mioziti shumta, spondylitis spondylitis, sëmundje reumatoid, sindromi Sjogren, sindroma Bwehcet-it, etj Veçanërisht, departamenti është në një pozicion drejtues për trajtimin skleroderma, dhe ka numrin më të madh të pacientëve të shtruar me scleroderma të gjithë botën me më shumë se 12.000 raste të scleroderma.

qweqwe

Specialist: Guo Gang

Mirë në scleroderma trajtimin, mioziti shumëfishtë, ankylosing spondylitis, sëmundjet reumatoid, sindromës Sjogren, sindroma Behçet, etj                                                            

këshillimi


WhatsApp Online Chat !