Muscle Atrofi Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Muscle Atrofi Expert

Si një spital kyç të veçantë të administratës shtetërore të mjekësisë tradicionale kineze, Muscle Departamenti Atrofi është Tkurrje National Muscle vazhdueshëm Arsimit Bazë dhe muskujve Hebei Atrofi TCM Treatment Center. Ajo është e angazhuar për hulumtim në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve motor neuron, myasthenia gravis, distrofi muskulare dhe sklerozë të shumëfishtë neurologjisë sëmundje të komplikuar. Me së pari me origjinë konceptin e ri akademik të "ekstra-kanali dhe sëmundjet e kolateralit" për diagnostikimin amiotrofike dhe trajtimin, ajo krijon një qasje të trajtimit të "mbështetur ekstra-kanal për të trajtuar amyotrophy dhe neuroneve motorike sëmundjen dhe miastenia gravis, ushqyes dhe nxitjen e rritjes së muskujve të re "dhe ka zhvilluar më shumë se 30 lloje të përgatitjeve seri, e cila te përmirësuar ndjeshëm simptomat klinike të pacientëve dhe të zgjasë jetën e tyre. Ajo e ka trajtuar pothuajse qindra e mijëra pacientëve që vuajnë atrofi të muskujve nga më shumë se 30 vende dhe rajone, duke e bërë një të rëndësishëm efekti klinik kurativ dhe përfitimet sociale.

dsda

Specialist: Li Jianjun

Mirë në trajtimin e sëmundjes neuroneve motorike, myasthenia gravis, distrofi muskulare dhe sklerozë Neurologji sëmundje të shumta të komplikuar.

këshillimi


WhatsApp Online Chat!