Diabetes Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Diabetes Expert

Department Diabetes, një kyç njëri prej administratës shtetërore të mjekësisë tradicionale kineze, ngre një koncept të ri të "për të kuruar diabet mellitus nga pikëpamja e teorisë shpretkë" dhe formulon metodën e re të "shpretkë ushqyes dhe lëngjeve të trupit  + zbutjes venë" për të trajtuar diabeti dhe komplikimet vaskulare nën drejtimin e teorisë venë. Efekti kurative është shquar.

dqwdq

Specialis: Gao Huailin

Mirë në trajtimin e diabetit të ndryshme faza.

këshillimi


WhatsApp Online Chat !