Sëmundje kronike & Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Sëmundje kronike & Expert

sëmundjet kronike joinfektive, NCDS

Varg i sëmundjeve kronike: osteoarthropathy, ajer subhealth, endokrine dhe sëmundje metabolike, mosfunksionim tiroide, diabeti, hiperlipidemia, Wilson S, cerme, pemfigus, dermatomyositis, Hormoni, çrregullime kongjenitale metabolike, sëmundja e veshkave, crregullimi i brendshëm sekrecion dhe hipofizës ndryshimeve patologjike sekretore çrregullimet, pubertetit të hershëm, hypothyroidism, hipogonadizmi (hipogonadizmi), sëmundje mendore, psikoza, sëmundje të sistemit nervor, tumor i trurit komplikuar me mosfunksionim neurologjike, Parkinsonism, distrofi muskulare, tjetër nervor qendror sistemit metamorphism dhe sëmundjet e trashëguar, skleroza e shumëfishtë, paralize cerebrale tek foshnjat dhe sindromi tjetri paralitik, epilepsi, myasthenia gravis, nevropati multiple periferik, rrjet nervor, nevropati trigeminal, migrena, dëmtimin e shtyllës kurrizore, semundja e qarkullimit të gjakut, sëmundje të zemrës, hipertensionit, sëmundjes cerebrovaskulare, ateroskleroza, embolizëm arterial dhe tromboza, semundja Reno, sëmundja Kawasaki komplikuar me zemër veglat jonormale të gjakut, sëmundje të frymëmarrjes, sinoziti kronik, bronkit kronik, emfizema, astma, bronchiectasis, pneumonia kronike obstruktive etj.

Ekspert: Wang Weiguo

Specialist në TCM ajer, ekspertë në menaxhimin e sëmundjeve kronike, dhe caktuar specialist kinez në rregullimin e shëndetësisë në të dërguarit multinacionale. Mirë në trajtimin e shumë sëmundjeve kronike, të tilla si kanceri, osteoarthropathy, ajer te nën-shëndetësore, etj


WhatsApp Online Chat!