Angiocardiopathy Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Angiocardiopathy Expert

Department Angiocardiopathy, një departament kyç National TCM Klinike, zhvillon hulumtime dhe një seri të mjekësisë nën drejtimin e teorisë venë e akademikut Wu Yiling për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare nga kombinimi i mjekësisë tradicionale kineze dhe perëndimore, veçanërisht për sëmundje koronare të zemrës, arrhythmia dhe semundjeve kronike te zemres. Dy shfaqje dhe rrënjë shkaku i sëmundjes mund të trajtohet, dhe karakteristikat mjekësore janë të shquar.

zsdczx

Specialis: Jia Zhenhua

Ekspert me lejimin e veçantë të Këshillit të Shtetit. Mirë në trajtimin e sëmundjes koronare të zemrës, aritmi dhe dështimi kronike të zemrës.

këshillimi


WhatsApp Online Chat !