Departamenti & Expert - Shijiazhuang Yiling Hospital

Departamenti & Expert

Chinese spital Yiling është niveli më i lartë i spital privat të mjekësisë tradicionale kineze të Kinës. Ekipi i fortë ekspert i spitalit është i përbërë nga 29 akademikë të Akademisë Kineze të Shkencave dhe doktoraturës dhe ekspertë jashtë shtetit kthehen. Kombinimi i terapisë kineze dhe perëndimore ka metoda unike e trajtimit dhe efektet terapeutike për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme të zakonshme, sëmundjet kronike dhe sëmundjeve të rënda.

Sidomos specialitete kryesore të Kinës dhe Hebei Province, të tilla si departamenti muskujve atrofi, departamentin e sëmundjeve reumatike, departamenti diabet, departamenti nefrotik, departamenti i tumorit dhe departamenteve të tjera, trajtimin e atrofi muskulare spinale, sëmundje neuron motorike, scleroderma, fibromyalgia, reumatizma, diabeti, sëmundje të veshkave, të gjitha llojet e kancerit dhe sëmundjeve të tjera janë të dukshme.

trajtim efektiv dhe ndihmën e pacientëve të huaj nga më shumë se 20 vende dhe rajone të botës. Për trajtimin e sëmundjes, ju lutemi të na lënë mesazh ose kontaktoni me ekspertë.


WhatsApp Online Chat !