terapi kineze ushqim - Shijiazhuang Yiling Hospital

terapi ushqim kinez

terapi ushqim kinez (i quajtur edhe terapi të ushqyerit dhe terapi dietik) është një mënyrë e dieting rrënjosur në besimet kineze në lidhje me efektet e ushqimeve në organizmin e njeriut, dhe të përqëndruar në konceptet të tilla si hahet në moderim. porosive të tij themelore janë një përzierje e pikëpamjeve popullore dhe koncepteve të nxjerra nga mjekësisë tradicionale kineze.

Terapi Ushqimit ka qenë prej kohësh një qasje e përbashkët për shëndetin në mesin e njerëzve.

Ushqimi si pjesa më e rëndësishme e jetës, në një masë të madhe, ndikon në shëndetin tonë. Për njerëzit që vuajnë nga sëmundje, dietë është më e rëndësishme. Për pacientët tanë, çdo ditë dietat e tyre synojnë të përmirësojnë shërimin fizik, ndërsa rregullimin e trupit, në mënyrë që trupi mund të rikthehet në një gjendje relativisht të shëndetshme sa më shpejt të jetë e mundur, për të arritur efektin më të mirë të trajtimit.

Terapi ushqim kinez ka efekt të madh mbi kancerin trajtimin, scleroderma, atrofi muskulare, reumatizmi, sëmundje neuron motorike, fibromyalgia, diabeti, nefropatia, dhe lloje të tjera të sëmundjeve kronike dhe raste të rënda.

Konsultoni ekspertët për pyetje specifike.

vxcvdf

sdqqw


WhatsApp Online Chat!