Acupuncture - Shijiazhuang Yiling Hospital

akupunkturë

TCM ka më shumë se 5000 vjet histori, ka një shumëllojshmëri të trajtimit të metodave.

Acupuncture është një nga trajtimet themelore në TCM.

Në akupunkturë tradicionale, acupuncturist vendos që tregon për të trajtuar duke respektuar dhe pyetje pacientin për të bërë një diagnozë sipas traditës së përdorur.

zsda

Acupuncture është një kombinim i acuneedles dhe pambuk. Ajo është përdorur për të futur gjilpërë filiform në një acupoint caktuar, hala mund të manipulohet në mënyra të ndryshme, duke përfshirë tjerrje, flicking, ose lëviz lart e poshtë në lidhje me lëkurën.

zxdasd

Metoda pambuk është duke përdorur pambuk djegie të tymoj lëkurën me një acupoint caktuar, kalitje të ftohtë dhe rregullimin e sëmundjes me stimulimin e ngrohjes.

Në funksion të sëmundjeve të ndryshme, vende të ndryshme terapeutike janë zgjedhur për të arritur të ndryshme qëllime terapeutike dhe efektet terapeutike. Llojet më të zakonshme të akupunkturë kokës, akupunkturë dore dhe akupunkturë trupit,

akupunkturë kokës, është i bazuar në konsiderata reflexological lidhje kokës.

akupunkturë Hand, qendra rreth supozuar zonat refleks të dorës. 

qweqwe

Efekti i bazuar në acupoint dhe teknikat e zgjedhura, nuk ka lidhje me cilësinë e hala. acupoint ndryshme, thellësi të ndryshme, kënd të ndryshme, teknika të ndryshme (si ajo e frekuencave "plucking", "dridhje" ose "dridhur", çfarë drejtimi) të ndikojë trajtimin.

Mijëra efekteve të trajtimit kanë provuar se akupunktura mund me sukses të ndihmojë në trajtimin e dhimbje të përbashkët, dhimbje të ulët mbrapa, dhimbje koke dhe migraines, artrit, dhimbje të tjera të përbashkët, Post-operative dhimbje, vjellje, dhe trajtimin e kancerit.

Në ditët e sotme, me risi dhe zhvillimin e TCM, ne kemi sukses të marrë akupunkturë si një trajtim të veçantë dhe të pavarur.

Gjatë trajtimit të kancerit, atrofi muskulare, reumatizmi, fibromyalgia, sëmundje neuron motorike, sëmundje kardiovaskulare, diabet, hipertension, akupunkturë ka luajtur një rol gjithnjë e më të rëndësishëm.

xzczxe

hetim:

Lloji problemin tuaj shëndetësor për të parë se çfarë lloj trajtimi akupunkturë do të merrni.

Sëmundjeve & Email  Hetim


WhatsApp Online Chat !