• Cancer Mjekimi

  Cancer Mjekimi

 • Rheumatoid Arthritis Mjekimi

  Rheumatoid Arthritis Mjekimi

 • trajtimin e diabetit

  trajtimin e diabetit

 • Fbromyalgia Teatment

  Fbromyalgia Teatment

 • MultipolarNeuron

  MultipolarNeuron

Yiling Group Company është një nivel kombëtar Kina kyçe lartë dhe të re ndërmarrje të teknologjisë. Ajo u themelua nga Profesor Wu Yiling, akademik, një mësues të studentëve të doktoraturës në vitin 1992.

Me drejtimin e "Diagnoza dhe Trajtimi Metoda e TCM Sëmundjeve kolateral" i cili është vlerësuar si Trashëgimi Kulturore Chinese National jomateriale , grupi kompania Yiling qëndron parimit të marrjes zhvillimin akademik TCM për shtysë industrializimit, duke marrë teknologji si paraardhës, të tregut si udhëzues , dhe ndërtuar operacional "pesë veta në një" mënyrë, si integrimin e kërkimit shkencor, praktikat klinike, prodhimit, marketingut dhe duke mësuar së bashku.

reagim

Pajisje mjekësore

WhatsApp Online Chat !