TCM Лушпа - Yiling болница Shijiazhuang

TCM Лушпа

Традиционалната кинеска медицина лушпа е систем течност соединение растурање. Тоа е од најстарите и најпознатите широко се користи формата во Кина. Во моментов, кинеска медицина се уште се користат во клиниката.

Причината зошто лушпа од кинеска медицина се користи за илјадници години е затоа што на флексибилни подготовка на формулацијата, прилагодување на потребите на синдром TCM диференцијација и третман, а ефектот е побрз, но повеќето од вкусот е горчлив .

Со цел да се контролира квалитетот на лекови на изворот и да се обезбеди висок ефект на третманот. Yiling фармацевтски има изградено сериозни на садење и одгледување основи за TCM материјали во различни области на Кина, каде што е најсоодветен место за раст на различни видови материјали. Сите рецепти се изработени од највисок квалитет на медицински материјали.

TCM лушпа има голем ефект врз лекувањето на рак, склеродерма, мускулна атрофија, ревматизам, моторни неврони болест, фибромијалгија, дијабетес, нефропатија, и други видови на хронични болести и тешки случаи.

Консултирајте се експерти за одредени прашања.

czxc nfgh


WhatsApp Онлајн Chat!