За време на третманот - Shijiazhuang Yiling болница

За време на третманот

E-mail / Компјутери. Постојат интернет конекции во секоја болничка соба. Можете да ја носите на вашиот компјутер тука.

ТВ / Климатик. ТВ, клима-уред се мебел во секоја соба пациентот.

Семејството или пријателите услуги. Ние нудиме уште еден кревет за семејството или пријателите на пациентите. Ако сте во придружба на повеќе од еден пријател, ние им помагаме книга хотелска соба за вас.

Хотели или ресторани или парк. Постојат многу големи супермаркети и хотели во близина. Голем воден парк е крај на болница, ако треба да одиме надвор или продавница, нашите преведувачи ќе биде вашиот водич.

Банкарски услуги. Банкомати се достапни околу болница. Пронајди локации банкомат.