Антиканцерогени лекови - Shijiazhuang Yiling болница

антиканцерогени лекови

претставник анти-канцер лекови водени од страна на обезбедувањето теорија болести

иновативни Теорија

единствена формула

означени Ефикасност

hjxdf

1.National Медицински осигурување Каталог
2.National патент за лек
3. Програма поддржана со грант од нов лек Фондацијата за истражување на  Државната администрација за традиционална кинеска медицина

На уникатен рецепт

gverger

апликации

Се применува на тумор пациенти како што следува:

1.Improve квалитетот на животот укажа како tumourous симптоми како и намален апетит, гадење, повраќање и слабост

2.Taking пред и по радиотерапија и хемотерапија може да го намали пропратен ефект и да се подобри ефекти на третманот.

3.Applicable за пред и по операцијата на туморот и третман во рехабилитација фаза подобрување на имунитетот, забрзување обновување и продолжување surrival

Намали несакани ефекти Зголемување на хемотерапија и зрачење ефекти

fwefwef

Несаканите дејства се појави во 26 пациенти од сите 308 во Yangzheng Xiaoji група за време на  набљудување, и се појави во 9 пациенти од сите 104 во контролната група, која преку суд  беа ирелевантни за експериментални лекови, и не влијае на третманот.

Во текот на клиничкото испитување, анализа на резултатите на електрокардиограмот, бубрежната функција, урина и  измет рутински тест во YZXJ група, нема очигледна разлика со контролната група; стапката на  се појавуваат нови abnormity беше пониска од стапката на конвертирање на норма, која преку  пресудата е ирелевантен за лекови.

Намали несакани ефекти Зголемување на хемотерапија и зрачење ефекти

wgewfxz

Компарирање на двете групи, 55 случаи беа ефикасни и 8 случаи беа inefficacious во YZXJ група, стапката на ефикасност беше 87,3%, а во 37 случаи биле ефикасни и 23 случаи биле inefficacious во контролната група, стапката на ефикасност беше 61,5%; споредба на стапката на две groups'efficacy, разликата беше очигледно, P <0.05.
YZXJ капсула во комбинација со интервентни терапија, лекување на 123 тумор на белите дробови пациенти во мета, и доцни фази, стапката на ефикасноста на групата третман е супериорен во однос на контролната група, P <0.05. Судењето е наведено дека Yangzheng Xiaoji капсулата имаше функција на инхибиција на рак, и синергистичко дејство со интервенција хемотерапија; на квалитетот на животот во YZXJ група беше супериорен во однос на контролната група, и несакана реакција била помалку од контролната група. Судењето е наведено дека YZXJ капсула може да ја намали несакани ефекти и да се зголеми имунитетот на хемотерапија, како и.

Подобрување Tumourous Симптоми зголеми квалитетот на животот

zzzzzz

Подобрување Tumourous Симптоми зголеми квалитетот на животот Споредба на ефикасноста на две групи на симптоми, кои вработуваат тест ранг-износ, Z = -4,060, p <0.001, разликата беше статистички значење; YZXJ група беше супериорен во однос на контролната група.

Симптомите вклучуваат болки во полнота и дистензија, анорексија, spiritlessness и слабост, болка и слабост на половината и колената, црвена урина и течни столици, треска и болка; сите од горенаведените симптоми ќе се оценува од страна на поени. Јазикот на телото, јазик палто и пулсот се вклучени во критериумите за симптом, како и.

Споредба на симптомите две групи "пред и после третманот, вработување Mann-Whitney тест, p> 0.05, две групи беа споредливи; споредување на D-вредност на двете групи, над P симптоми "<0.05, разликата беше статистички значење; YZXJ група беше супериорен во однос на контролната група за подобрување на над клинички симптоми.

Подобрување Tumourous Симптоми зголеми квалитетот на животот

XXXXXXXX

Yangzheng Xiaoji капсула Значително да се намали болката и да се зголеми физичката сила

ccccccc

Yangzheng Xiaoji капсула Значително Олеснување Прехранбена Канал реакција се должи на цитостатици

wdwadz

Зајакнување на функцијата на имунолошкиот систем да го инхибираат Tumourous раст

qqqqqqq

Зајакнување на функцијата на имунолошкиот систем да го инхибираат Tumourous раст

wwwwww

типичен случај

eeeeee

Пациентот г-дин Ју, машки, 62 години

Авг 15, 2005, со такви симптоми како кашлица до флегма и крв, угнетување во градите и слабеење, преку КТ тест ниво во третиот болница градус се дијагностицира на симптомите што се ракот десен белите дробови (патолошка дијагноза беше аденокарцином). Од десната плеврална ефузија, операцијата не е на располагање, и односите им било кажано опстанокот ќе биде само неколку месеци. Без хемо и радио терапевтски лекови, земајќи Yangzheng Xiaoji капсула, 4 капсули на време, 3 пати на ден, Нов 14-ти, 2005 (84 дена лекување), апетитот и тежината се зголеми и физичка сила беше зајакната; КТ ре-тест: туморот се намали до одреден степен и правото плеврален излив е комплетно се апсорбира.

Sep 15, 2006 (третман 13 месеци), апетитот, тежина на пациентот и физичка сила значително се зголеми, и мала работа беше на располагање. 15 Апр, 2007, апетитот е нормално, тежината стекнато и дневни активности врати на норма; КТ ре-тест: нема очигледна разлика.

Yangzheng Xiaoji капсула

【Одобрување број】 лиценца на Државниот Лекарската администрација Z20040095
【】 Главните состојки Radix Astragali, fructus Ligustri Lucidi, Radix Женшен, Митската Габа, Rhizoma Куркума Phaeocaulis, Rhizoma Atractylodis Macrocephalae (промешајте-пржење), Херба Hedyotidis Diffusae итн
【Индикации】 подобрување на имунитетот и инхибиција на туморот
【Клиничка Апликации】 Имајќи пред операцијата може да се зголеми стапка на успех на работа. Забрза обновување, намалување на метастази и спречи релапс по операцијата Подобрување на ефикасноста на радиотерапија и хемотерапија, се намали дозата на хемотерапија, и намалување на несакани ефекти. Подобрување на апетитот и квалитетот на живот и да се добијат тежина на палијативна терапија.
【Администрација и Дозирање】 Земете орално, 4 капсули секој пат и 3 пати на ден
【Спецификација】 0.39 g / капсула
【Пакет】 алуминиум-пластика пакет 36 капсули / кутија, 400 кутии / картон


WhatsApp Онлајн Chat!