Амиотрофична медицина - Shijiazhuang Yiling болница

амиотрофична медицина

sadas            zxczxc

Иницирање на серија на ефективни TCM препарати:

1) Shenqi Qiangli капсула: Тоа бреговите на енергијата, оживува флакцидна парализа, негува и промовира регенерација на ткивото. Тоа се користи за myatrophic болести предизвикани од намалување на виталноста на моторните неврони болест, прогресивна мускулна дистрофија, мултиплекс миозитис, Guillain-Barre синдром, сирингомиелија.

2) Qilong Yiqi прав: Тоа бреговите на енергијата, оживува флакцидна парализа, го елиминира флегма и поттикнува реанимација. Тоа се користи за дизартрија, болка во градите и отежнато дишење, диспнеа, страв поради недостаток на друштвото и многу флегма, но тешко е да се плаќа предизвикани од моторни неврони болест предизвикана од блокирање на флегма и затворен отвор.

3) Shenzhe Jiangqi Прашок: Тоа се решава блокада и го намалува рефлукс. Тоа се користи за дизартрија, слабост на џвакање, се изгуби и кашлање кога за пиење и јадење, образ растат и воздух протекување предизвикано од моторните неврони болест се дијагностицира со циркулацијата на витална енергија во погрешна насока и опструкција и отфрлање.

4) Guishao Pingchan прав: Тоа бреговите на енергијата, оживува флакцидна парализа, ја храни обнова на ткивата и тоници тетива. Тоа се користи за зголемување на мускулна напнатост, вкочанети екстремитети и багажникот и очигледно грчење на мускулите поврзани со моторни неврони болести.

5) Yilian Qiwei прав: го отвора топлина и преобразува влага. Тоа се користи за рацете и нозете немирни треска, жедни и горчлив вкус, жолта урина, жолто крзно и лизгава и забрзан пулс предизвикани од моторни неврони болест се дијагностицира со метеж и вишокот на влага и топлина.

6) Zaolian Anshen прав: го отвора топлина, решава депресија и утихвам умот. Тоа се користи за deprementia, грчење на мускулите, стрес и анксиозност, несоница и dreamful сон предизвикан од моторните неврони болест дијагностицирани со синдром на топлина нарушување на срце умот.

7) Sanhuang Zengli прав: Тоа бреговите на енергијата, оживува флакцидна парализа, го зајакнува друштвото и храни крв. Тоа се користи за моторни неврони болест, мускулна дистрофија, мијастенија гравис, мултиплекс склероза и мускулна слабост, флакцидна екстремитетите и трупот, тешкотии телесна тежина, и намалена мускулна напнатост предизвикана од склеродерма дијагностицирани со недостаток на друштвото и крв.


WhatsApp Онлајн Chat!