Ревматизам експерт - Yiling болница Shijiazhuang

ревматизам Експерт

Ревматизам департментот, клучен TCM оддел на провинцијата Хебеј, На одделот има значајна карактеристика специјалитет и дома и во странство, и се развива 34 TCM препарати кои се одобрени од страна на Хебеј храна и лекови администрација, и да се третираат главно склеродерма, повеќе миозитис, анкилозен спондилитис, ревматски заболувања, Сјогренов синдром, синдром Behcet, итн Особено, на одделот е во водечка позиција за лекување на склеродерма, и има најголем број на хоспитализирани пациенти со склеродерма низ целиот свет со повеќе од 12.000 случаи на склеродерма.

qweqwe

Специјалист: Гуо Ганг

Добри во лекување склеродерма, повеќе миозитис, анкилозен спондилитис, ревматски заболувања, Сјогренов синдром, синдром на Бехчетова болест, итн                                                            

советување


WhatsApp Online Chat !