Мускулна атрофија експерт - Yiling болница Shijiazhuang

Мускулна атрофија Експерт

Како клучен специјална болница за државна администрација на традиционалната кинеска медицина, мускулна атрофија Одделот е Националниот мускулната контракција Продолжи образование база и Хебеј мускулна атрофија Центар за лекување TCM. Таа е посветена на истражување на превенција и третман на моторните неврони болест, мијастенија гравис, мускулна дистрофија и мултиплекс склероза неврологија комплицирана болест. Со прво потекло новата академска концепт на "екстра-канал и гаранција болест" за амиотрофична дијагноза и третман, со него се формира пристап во лекувањето на "поддршка на екстра-канал за лекување на амиотрофија и моторни неврони болест и мијастенија гравис, негување и промовирање на развојот на нови мускули "и има развиено повеќе од 30 видови на серија препарати, со што значително се доведат до подобрување на клиничките симптоми на пациентите и да се прошири својот живот. Таа ја третира речиси стотици илјади пациенти кои страдаат мускулна атрофија од повеќе од 30 земји и региони, со што значително клинички лековито и социјални бенефиции.

dsda

Специјалист: Ли Jianjun

Добри во лекување моторни болест неврон, мијастенија гравис, мускулна дистрофија и мултиплекс склероза неврологија комплицирана болест.

советување


WhatsApp Онлајн Chat!