Angiocardiopathy експерт - Yiling болница Shijiazhuang

Angiocardiopathy Експерт

Angiocardiopathy департментот, клучен Националниот TCM Клинички оддел, истражува и се развива серија на лек, под водство на теоријата вената на академик Ву Yiling за спречување и лекување на кардиоваскуларни болести од страна на комбинација на традиционалните кинески и западната медицина, особено за коронарна срцева болест, аритмија и хронична срцева слабост. Двете манифестација и коренот на болеста може да се третира и медицински карактеристики се истакнати.

zsdczx

Specialis: Џија Zhenhua

Експерт со посебниот додаток на Државниот совет. Добри во лекување коронарна срцева болест, аритмија и хронична срцева слабост.

советување


WhatsApp Онлајн Chat!