Одделот и експерт - Yiling болница Shijiazhuang

Одделот & Експерт

Кинески Yiling болница е на највисоко ниво на приватна болница на традиционалната кинеска медицина во Кина. Силната стручен тим на болницата се состои од 29 академици на Кинеската академија на науките и докторски и во странство да се врати експерти. Комбинација на кинеските и западните терапија има уникатни методи на лекување и терапевтски ефекти за лекување на разни заеднички болести, хронични болести и тешки заболувања.

Особено на клучни специјалности на Кина и Хебеј провинција, како што се мускулите оддел атрофија, ревматски оддел заболувања, дијабетес оддел, нефротски оддел, тумор оддел и други сектори, третман на спинална мускулна атрофија, моторни неврони болест, склеродермија, фибромијалгија, ревматизам, дијабетес, болести на бубрезите, сите видови на рак и други болести се очигледни.

Ефективен третман и помош на странски пациенти од повеќе од 20 земји и региони во светот. За третман на болеста, ве молиме да ни остават порака или контактирајте со експерти.


WhatsApp Online Chat !