Колоректален третман на рак - Shijiazhuang Yiling болница

Колоректален третман на рак

По неколку години на клиничката употреба на интегриран кинеските и западните методи на лекување на разни малигни заболувања, им помогна на десетици илјади пациенти болни од рак.

Карактеристики третман кинеска медицина се: кинеската медицина третман, ексклузивни националниот патент антиканцер кинеска медицина - YangZheng производи за широка потрошувачка капсули, во исто време може да се спроведе на хемотерапија, интервентни минимално инвазивен третман, имунотерапија, длабоко тумор хипертермија, Фокусирајќи нож, радиофреквентна аблација, честички имплантација, езофагеален стент, трахеална стент и други третман.

Тоа е добро за заеднички тумор, како што се рак на дојка, рак на дебелото црево, рак на простата, рак на белите дробови, рак на црниот дроб, esophageal рак, рак на панкреас, рак на стомакот, гинеколошки тумори, рак на мочниот меур, итн се постигне траума, помалку компликации, ниска несакани ефекти, висока ефикасност, ниска сеопфатен медицински трошоци ефект.

hythtz

WhatsApp Online Chat !